Tron+
Ja som od neho dostal tiez len tie vykresy ako aj ty. Dal som si to ale vyrobit u Krutora on ma na to vykresy vsetky.sagat píše:Můžete mi někdo poslat zbytek těch výkresů s ALU díly pro opracování: Od autora mám jen Trapezmuttergehäuse_X_L1.dwg, Trapezmuttergehäuse_Y_L3.dwg a Trapezmuttergehäuse_Z_L4.dwg , ale kde je zbytek například pro uchycení vřetene, domečky na serva atd... Psal jsem mu ale zatím bez odpovědi. děkuji za každou radu.
pridavam este par foto z inej masiny, moj kolega tiez stavia Trona.
Zdravím,
chtěl bych se optat na tuto mašinku. Zvažuji vlastní stavbu, ale netroufám si na vlastní návrh mechaniky a proto pokukuju po nějáké té Tronovině
Jaké jsou tvé zkušenosti s mašinkou? Spokojenost? Nějáké výtvory k pochlubení?
Jsou ještě někde nějáké nabídky na výobní dokumentaci k ověřenému stroji podobného typu a velikosti? Chci se věnovat především dřevu, reliéfy, plexisklu, sklu, plastu a výjmečně hliníku, ale nevím, zda je Tron na AL vhodný. Nejsem
kamarád s angličtinou, tudíž nabídkám v tomto jazyce moc neporozumím, ale google to z části přelouská
s Němčinou občas též bojuji, ale ta není takový problém u mě. Zvažoval jsem i Čínu 3020 nebo 6040, ale kdo ví, co by
mi dorazilo a kolik bych musel ještě nacpat do rozumné funkčnosti.
Nebo pokud je tu mezi zdejším osazenstvem člověk, který žije výrobou a prodejem těchto mašinek, určitě bych se zajímal o možnost tuzemských plánů
ale to jsem ještě nikde nevygooglil 
chtěl bych se optat na tuto mašinku. Zvažuji vlastní stavbu, ale netroufám si na vlastní návrh mechaniky a proto pokukuju po nějáké té Tronovině

Jsou ještě někde nějáké nabídky na výobní dokumentaci k ověřenému stroji podobného typu a velikosti? Chci se věnovat především dřevu, reliéfy, plexisklu, sklu, plastu a výjmečně hliníku, ale nevím, zda je Tron na AL vhodný. Nejsem
kamarád s angličtinou, tudíž nabídkám v tomto jazyce moc neporozumím, ale google to z části přelouská

mi dorazilo a kolik bych musel ještě nacpat do rozumné funkčnosti.
Nebo pokud je tu mezi zdejším osazenstvem člověk, který žije výrobou a prodejem těchto mašinek, určitě bych se zajímal o možnost tuzemských plánů