Tak sem zacal taky cosi vytvaret
a to je jako co? to jsi to takhle předělal? a nebo je to z kategorie najdi 10 rozdílů nebo co?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Na muj popud zkreslil navrhl nas konstrukter ktery mimo jine kresli tyto prcky az po masiny cca 30 m ktere se u nas v praci vyrabeji na moji zadost pevnou lehkou tuhou nakrslil to co sem zacal mam navrh a vykresy v papirove forme ale zhruba popis je ze jde o sestavu vyrezanych desek ktere budou zalite do polymeru ve forme ze pred trojhuelniky 14 mm za 65 mm polymeru za desku y jeste prijde uzavreni do profilu ve tvaru trojuhelniku desky jsou pred opracovanim otryskany na hrubo aby dokonale sedl a nesmykl se polymer konstrukci takovouhle kreslil poprve ale presto odsimulovane a pro me ucely snad dostacujici s timto vyrokem jsme zacli a pri mojich pozadavcich lehka lehka lehka tuha solidni kompromis takze se omlouvam vsem tem kdo me nazivaji jesitou ale je to pouze moje obhajoba cloveku co neco kresli 40 let a obhajeni prace ve firme kde se vyrabi cnc stroje tricet let kdyz nam to nevyjde pujdem jinou cestou ovsem k moji konstrukci lehka takze uvidim sic to vyjde draz nez plna ocel ale bude lehci a zvladnu to jeste krokacema na misto serv....
Tak delat sem to delal i ja akorat ne pro me ale jde o zakazku do norska a nejsem typ neskromny ale dost jesitny na to abych casem dokazal ze vim co delam...e ze jsem ve firme kde se timhle zivim proto me roznitilo za sem se stal ukamenovat aniz by nekdo tusil kolik mam nebo nemam zkusenosti a zazemi a jak je nebo neni konstrukce mysleno tahne je me ctyricet roku a uz sem cosi v zi ote vyrobil a tady jsem se nestacil ani nadechnout.....
Takze nemusis hledat deset rozdilu ale muzete me to nechat dodelat a pak az nasledne hotovou vec hodnotit bez predeslych ukvapenych zaveru ze stavby skeletuRaS píše:a to je jako co? to jsi to takhle předělal? a nebo je to z kategorie najdi 10 rozdílů nebo co?
no a co takhle sem dát pár náhledů sestavy, at víme, o čem se bavíme ... ?
*pokud ti pan konstruktér dělal simulace tak by tu sestavu měl mít a neměl by být problém udělat pár obr.
ps. * ty předešlé obr. jsem nějak nepochopil - co jsi nám tím chtěl říci ? ... vidím tam svařenec z jeklů + osazený jeden pár lineárů
*vypadá to jako základ pro nějakou pilu - ale nějak mi uniká souvislost s tímto tématem ?
*pokud ti pan konstruktér dělal simulace tak by tu sestavu měl mít a neměl by být problém udělat pár obr.
ps. * ty předešlé obr. jsem nějak nepochopil - co jsi nám tím chtěl říci ? ... vidím tam svařenec z jeklů + osazený jeden pár lineárů
*vypadá to jako základ pro nějakou pilu - ale nějak mi uniká souvislost s tímto tématem ?
Naposledy upravil(a) echt dne 6. 7. 2015, 9:44, celkem upraveno 1 x.
A co se na to vykašlat ,každý svého štěstí strůjcem.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mam ted dva tydny nocni tak se budem mijet ale nasledne muzu v tom neni problem jinak konstrukci bych popsal jako deska se zavity pro lineary takze jen vyztus pro liti pres formu pro budouci desku osy y pujde o litou desku s osama zavitu pro linear stred domky kulickoveho sroubu
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To je výhoda internetových diskusí, nevíš, jestli mluvíš s žákem páté třídy nebo doktorem honoris causa a posuzuješ je pouze podle toho, co předložíkaktus009 píše:aniz by nekdo tusil kolik mam nebo nemam zkusenosti a zazemi a jak je nebo neni konstrukce mysleno tahne je me ctyricet roku a uz sem cosi v zi ote vyrobil a tady jsem se nestacil ani nadechnout

Aleš Procháska
mě je celkem jedno co děláš.. jen si myslím že když chceš něco prezentovat měl by jsi to mít komplet a nebo alespoň nějaké návrhy aby bylo vidět jak je to myšleno jako celek... takhle byl žebřiňák po vlně připomínek bylo z žebřiňáku údajně něco uzavřeného poté ještě vylitého ačkoliv tomu záměru vůbec to co bylo hotové neodpovídá a nakonec sem dáš fotku nějakého stroje uplně jiné konstrukce.. takže co si o tom myslet? Nikdo učený z nebe nespadl a nenechá si poradit jen hlupák.. když jsi tak stál za svoji konstrukcí měl jsi to dostavět tak jak jsi zamýšlel a ukázat jako celek, podle mě by to bejvalo fungovalo líp jak většina stroječků tady, ačkoliv jak již bylo napsáno ta hromada práce se dala využít daleko lépe..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Ne etl sem zadne pravidla jak sem co pridavat jak prezentovat nebo povinost predkladat vykresy zapocal sem napsal sem a psal sem jak budu pokracovat budu pridavat pak sem sem dal prispevek co sem ted delal v praci ze to neni pro mne ale do norska a taky objasneni ze ve vime co delame a o zaliti do formy sem mluvil hned prvni den zalozeni vlakna logicke je ze surova forma zeleza pujde po kompletaci rozebrat veci co prijdou zalit se zalijou a do laku pak sborka tot vse a rekl sem jedine neres nehodnot nedodelane zebrinak je neco co tu nikdo neudel ale kazdej udelal spoustu zaveru tak sem pouze v sebeobrane hajil protoze plan je domyslen a u kazdeho stroje co se tu vyrabi se vyliva bud do jeklu nebo forem ja jen mel oreginalni reseni vyztuh pred zalitim je prece normalni davat fotky se zapocate stavby z naslednou finalni podobou v prubehu dokonceni...nic neni hned a proc sem nemohl zacit z prezentaci zapocate stavby a musim treba pul roku cekan na finalni podobu a az s tim sdilet podle tebe pri vareni gulase je cibulovej zaklad spatne a neni to gulas protoze podle receptu je gulas hnedej a zahustenej a dokud neni tak pri zakladu se zamer zmeni na neco jineho a dalsi fotky jsou jen z prace ukazkou toho cim se zivim tedy dostatecny dukaz toho ze tusim co delamRaS píše:mě je celkem jedno co děláš.. jen si myslím že když chceš něco prezentovat měl by jsi to mít komplet a nebo alespoň nějaké návrhy aby bylo vidět jak je to myšleno jako celek... takhle byl žebřiňák po vlně připomínek bylo z žebřiňáku údajně něco uzavřeného poté ještě vylitého ačkoliv tomu záměru vůbec to co bylo hotové neodpovídá a nakonec sem dáš fotku nějakého stroje uplně jiné konstrukce.. takže co si o tom myslet? Nikdo učený z nebe nespadl a nenechá si poradit jen hlupák.. když jsi tak stál za svoji konstrukcí měl jsi to dostavět tak jak jsi zamýšlel a ukázat jako celek, podle mě by to bejvalo fungovalo líp jak většina stroječků tady, ačkoliv jak již bylo napsáno ta hromada práce se dala využít daleko lépe..
Uplne kazdou diru odlehceni vzdy vylivame do roviny ruznymi materialy dle toho jdeli o povrch nebo vypln takze to s tohohle uhlu pohledu beru za samozrejmost netusil sem ze to musim obhajovat abych poslouchal snad to ze sem si to dovymyslel je to stejne jako kdyz clovek zamyka dvere u bytu nepremysli o tom bere to za samozrejmost me je to dennim chlebem takze za pripadne nedorozumeni se tu vsem omlouvam az budu mit cas tedy doma ne z prace na telefonu zverejmin vykresovou dokumenci celeho zameru poradit si vzdy necham vzdyt i konstrukci sem si nechal dle mych pozadavku kreslit jen sem ji nezverejnil....a vznikly dohady o zebrinaku a otevrene konstrukci....pro nekoho nepochopitelne a nesrozumitelne vim ze ne vzdy se vyjadrim presne ale v hlave a vykresech je vse a tohle je zacal sem cosi stavet podstatne zacal ne dodelal od vas vsech pripominky z me strany obhajoba a uz je spousty nedorozumeni na svete neumim vse popsat ale umim pracovat s materialy ktere u nas v praci jsou vcetne stroju a o polymerech sem zacal ja protoze me doslo ze sem je nikde v popisu neuvedl tak prosim tedy vsechny zde o trpelivost vetsi ja se budu snazit vse dolozit a pokud mozno vysvetlit a pak muzem diskutovat ze je to chybou....
nějak si nemůžu pomoct , ale nechápu jak chceš třeba vystužit tu zadní plotnu portálu když jste ji odlehčily na maximum , nikde nevidím žádné volné díry na přišroubování žeber a při tom jaký by to mělo styk s těmi žebry tomu taky moc úspěch nedávám . navíc zalévat takové řešeto ?? za co ta hmota v tom bude držet ??
Jinak na pohled to vypadá dobře jen to nemuselo být odlehčené tak brutálně na úkor tuhosti
Jinak na pohled to vypadá dobře jen to nemuselo být odlehčené tak brutálně na úkor tuhosti