Precizní japonské aktuátory ISA - Komplet za 20 000 Kč !!!

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
kutil tim
Protřelý bazarník

1. 9. 2015, 11:20

chb píše:asi bych to nabízel po kouskách - je to dost drahé na prodání jako komplet, s tím, že najít kupce, kterému pasuje přesně tato sestava bude dost obtížné.
snad jen dát kusovou cenu vyšší a nabídnout komplet se zajímavou slevou.
Jasně, pokud nebude mít nikdo zájem o celek, nabídnu to po dvojicích ( jedna bedna obsahuje 2 drivery ), případně každý kousek zvlášť, ale v tom případě to půjde spíše na ebay :wink:
lubos
Sponzor fora

1. 9. 2015, 11:57

Nechci ti kazit radost ale také tyhle aktuátory sleduju a vím že za ty ceny co jsou na ebay tam jsou roky.
Já ted vydražil toto
http://www.ebay.co.uk/itm/CNC-Linearfuh ... 7675.l2557" onclick="window.open(this.href);return false;

cena s dopravou bude někde kolem350-400 Eur
ty stejné akorát 3 kousky jsem koupil taky na ebay za cca 400 eur plus doprava.
Ty dva co jsem koupil naposledy jsem na ebay viděl poslední rok několikrát, začínal asi na 1000 Eur za tu sadu. Až to nakonec dal do dražby a šlo to za 210 Eur.

Bohužel pro hobíka je to luxus a na profi frézku to není.
Věřím ale že po kusech to prodáš spíš, byl by z toho pěkný Y portál. Možná to zkus nabídnout i jako samotné aktuátory a řídící jednotky s motory. Uvidíš podle zájmu.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
kutil tim
Protřelý bazarník

1. 9. 2015, 12:11

lubos píše:Nechci ti kazit radost ale také tyhle aktuátory sleduju a vím že za ty ceny co jsou na ebay tam jsou roky.
Já ted vydražil toto
http://www.ebay.co.uk/itm/CNC-Linearfuh ... 7675.l2557" onclick="window.open(this.href);return false;

cena s dopravou bude někde kolem350-400 Eur
ty stejné akorát 3 kousky jsem koupil taky na ebay za cca 400 eur plus doprava.
Ty dva co jsem koupil naposledy jsem na ebay viděl poslední rok několikrát, začínal asi na 1000 Eur za tu sadu. Až to nakonec dal do dražby a šlo to za 210 Eur.

Bohužel pro hobíka je to luxus a na profi frézku to není.
Věřím ale že po kusech to prodáš spíš, byl by z toho pěkný Y portál. Možná to zkus nabídnout i jako samotné aktuátory a řídící jednotky s motory. Uvidíš podle zájmu.
V žádném případě se tady nechci hádat o ceně. Vím, že to je ranec... Ale porovnávat by jsme měli srovnatelné (nebo lépe stejné) actuátory. Ty tvé jsou tak trochu úplně jiné... Proto si myslím, že ta cena je pak zavádějící... :wink:
lubos
Sponzor fora

1. 9. 2015, 12:31

Jasný nechci ty tvé znižovat, bohužel ceny na ebay jsou dost často značně mimo a nikdy se to za ně neprodá a pak pokud zkusíš aukci může to dopadnout úplně stejně a prodáš to za nesmylně nízkou částku. Jiná věc je pokud má někdo tu linku a něco mu z ní odejde a potřebuje rychl náhradu, pak je to cena libová. Jenom aby jsi si s tím ebay nenaběhl. Trochu nevýhoda je že jsou ty drivery po dvou protože si myslím že pokud by byla 1 osa s driverem za cca 10-15 tis tak je to luxusní cena. Je bohužel těžké prodávat kvalitní věci protože každý chce co nejlevnější věc a ocenit to tu dovede málokdo. Každopádně přeju at se ti to povede rozumně prodat.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
kutil tim
Protřelý bazarník

2. 9. 2015, 5:06

lubos píše:Jasný nechci ty tvé znižovat, bohužel ceny na ebay jsou dost často značně mimo a nikdy se to za ně neprodá a pak pokud zkusíš aukci může to dopadnout úplně stejně a prodáš to za nesmylně nízkou částku. Jiná věc je pokud má někdo tu linku a něco mu z ní odejde a potřebuje rychl náhradu, pak je to cena libová. Jenom aby jsi si s tím ebay nenaběhl. Trochu nevýhoda je že jsou ty drivery po dvou protože si myslím že pokud by byla 1 osa s driverem za cca 10-15 tis tak je to luxusní cena. Je bohužel těžké prodávat kvalitní věci protože každý chce co nejlevnější věc a ocenit to tu dovede málokdo. Každopádně přeju at se ti to povede rozumně prodat.
Díky za podporu. :)

Drivery jsou po dvou a s tím bohužel nic nenadělám. Pokud by se našel šikula, který by si pořídil vlastní způsob ovládání, můžeme se dohodnout i na prodeji samotného aktuátoru. :wink:
kutil tim
Protřelý bazarník

4. 9. 2015, 1:34

Upřesňuji informaci o ceně z první strany. Díky špatné formulaci to mohlo vyznít, že požadovaná cena je bez DPH. Za to se omlouvám, bez DPH jsou ceny uvedené v cenové nabídce u přiloženého linku. Cena uvedená v inzerátu je konečná, DPH není možné odečíst. Navíc jsem ochoten v případě zájmu a nějakého rychlejšího jednání snížit cenu na 70k za komplet, případně jednat o prodeji po částech. :)
kutil tim
Protřelý bazarník

10. 9. 2015, 11:00

Sleva na 60 000 Kč. Možný prodej i jednotlivě. :wink:
kutil tim
Protřelý bazarník

15. 9. 2015, 11:34

Nová cena za komplet : 50 000 Kč. Možno i po částech, případně nabídněte...
kutil tim
Protřelý bazarník

21. 9. 2015, 6:56

Ani za 45 000 Kč nikdo nemá zájem? :shock: Přeci to nevyhodím do šrotu? :roll:
packa

21. 9. 2015, 8:18

kutil tim píše:Ani za 45 000 Kč nikdo nemá zájem? :shock: Přeci to nevyhodím do šrotu? :roll:
To je ale pič.... na psát že to vyhodíš , tak to dej za 20k a do šrotu to nepujde a určitě to prodáš
Juro

21. 9. 2015, 8:34

Tiez ma to napadlo, len som nemal odvahu rypnut prvy. :lol:
rocnik 1976 -stolár, trosicka uz aj strojar.
kutil tim
Protřelý bazarník

1. 10. 2015, 10:16

Sleva na 40 000 Kč za vše !!!
pavlaxy

1. 10. 2015, 1:09

Ahojky :D :P
tak jsem se podívala na kde co a nějak se mě stále nedaří zjistit co je uvnitř za servomotory
-jen že mají inkrementální enkodér a 100W ...
Sanyo ,Yaskawa,Panasonic.... :?:
Šroub je průměr 16mm okružovaný -rolled .
jinak jak říká bobik - portál "Y" napevno...
bobik píše:To je mi líto, že se musíš zbavit svého snu. Život už je někdy takovej.
Pro začínající CNCčkáře je tohle šance si rychle postavit epesní CNC frézku. Jen bych ten portál udělal na pevno, kvůli lepšímu zavětrování.
Ovšem AC serva nejsou na řízení jednoduchá jako krokové motory...
GeeSnake
Sponzor fora

1. 10. 2015, 2:31

To jsou ty co jsi koupil za 30K od zmuzika viz:http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=8&t=11273

Já je s tebou za něco vyměním, třeba za litinovou frézku s kuličkovými šrouby, viz: http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15& ... on#p141585
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
kutil tim
Protřelý bazarník

1. 10. 2015, 2:38

pavlaxy píše:Ahojky :D :P
tak jsem se podívala na kde co a nějak se mě stále nedaří zjistit co je uvnitř za servomotory
-jen že mají inkrementální enkodér a 100W ...
Sanyo ,Yaskawa,Panasonic.... :?:
Šroub je průměr 16mm okružovaný -rolled .
jinak jak říká bobik - portál "Y" napevno...
bobik píše:To je mi líto, že se musíš zbavit svého snu. Život už je někdy takovej.
Pro začínající CNCčkáře je tohle šance si rychle postavit epesní CNC frézku. Jen bych ten portál udělal na pevno, kvůli lepšímu zavětrování.
Ovšem AC serva nejsou na řízení jednoduchá jako krokové motory...

Serva by měla být Tamagawa
IMG_20151001_152409_833.jpg
Český prodejce je prodává za lidovku :
servo.pdf
(214.22 KiB) Staženo 477 x
Odpovědět

Zpět na „Prodej“