Výrobce nerozhoduje Hiab ,Palfinger ,Maxilift ....
Nemáš fotkyPAKO.ll píše:V jedné dílně jsem měl klasické otočné rameno s balkancarem eletrickým ,byl vybaven i mikrozdvihem . Vždy byla spokojenost . Nejdříve byl opruz dostávat cokoliv třeba na vrtačku ,vadila hlava. Pak stačilo vyrobit přípravek na principu paletových vidlí k hydraulické ruce . V menším podání jsem si rameno po zkušenostech vyrobil i do menší dílny . Obe s ručním otočem . výhodu to má že se ti břemeno po zbrklosti obsluhy nerozhoupá. Balkancar měl ještě eletrický pojezd . a na to menší jsem použil klasickej 1,5t řetískáč a kočka je jen na volno . Řetískáč je nezkutečná citovka když něco usazuješ na druhé .
To že unese 2 tuny? Bych to typoval tak max 0,5 tuny s odřenýma ušima. Přijde mi to strašně fórový a když se podíváte na uváděné váhy balení cca celkem 25+75kg tak nevim nevim... aby to nedopadlo jako kamarádovo zvedák na auto originál od VW - co se mu natáhl trapézovej závit a vymačkalo axiální ložiskoazamo píše:A co něco takového http://www.ahprofi.cz/zvedaky-a-podpery ... dak-2t.htm
Ale nevím jestli tam nebudou zavazet ty přední nohy