Planžeta 0,05
To se mi nezdá,poslali bez dotazů co dělám .Možná se to ztratilo buď emajl nebo vzorek který přišel v obálce .
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nesúhlasím, vzorka mi prišla minulý týždeň (poštovné na Slovensko zdarma). Pán písal že vzorky chodí odosielať každý piatok, možno ešte musíte počkať.pafik píše:Tak k firmě, co posílá vzorky tušírovací barvy : neposílá. Asi čtou tyhle stránky![]()
Nebo možná posílaj, když napíšeš, že jsi firma, co renovuje desítky obráběcích strojů měsíčně. Když napíšeš, že jsi soukromník, nedostaneš nic.
Kolik gramů má ten vzorek?
Možná by se jim i tohle balení vyplatilo prodávat, pokud někdo chce třeba dva kusy.
Možná by se jim i tohle balení vyplatilo prodávat, pokud někdo chce třeba dva kusy.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Chlapi, sice tvrdíte, že posílaj, ale pro mě jsou zakletý. Další týden, nic. Dokonce ani na email nereagujou. V životě jsem je neviděl, ale nemaj mě rádi. Nevím proč.
Jiank jsem to znovu přeměřoval, tentokrát jsem hodinky strčil do kleštiny, ne do vrtací hlavičky. Utíká to "jenom" o desetinu, ne o dvě, na těch 20 cm. Bohužel nic přesnějšího už nemám, abych se dopídil lepšího výsledku
. To je odhadem na té dosedací ploše rozdíl 0,02, to zkusím doškrabat.
Jiank jsem to znovu přeměřoval, tentokrát jsem hodinky strčil do kleštiny, ne do vrtací hlavičky. Utíká to "jenom" o desetinu, ne o dvě, na těch 20 cm. Bohužel nic přesnějšího už nemám, abych se dopídil lepšího výsledku

Ešte doplním, p. Šebesta upresnil že sa jedná o originál berlínsku modrú (s drobnými vylepšeniami), nakoľko jeho rodina vlastní patent na starú, pôvodnú berlínsku modrú zpred 50rokov.Zbýňa píše:K původní Berlínský modři v prášku jsem se nikdy nedostal, takže nemám srovnání s pastou od EBcolor u který zatim nemám důvod nezůstat.
Cena za 150g je 500KČ alebo 350g za 1000KČ + pošta.