Badina's CNC
ono se stačí občas zamyslet než hned psát 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
no ja to mám letmo, a otáčky cca 840 /min pravda volný konec když je Zko úplně nahoře je asi tak 160mm více ne myslím odhaduji ale rozhodně je to bez problému
Pro začátek se to vyzkouší letmo. Když to bude dělat problémy, tak se to předělá.RKal píše:no ja to mám letmo, a otáčky cca 840 /min pravda volný konec když je Zko úplně nahoře je asi tak 160mm více ne myslím odhaduji ale rozhodně je to bez problému
A pak jeden skromný doraz. Netušíte, jak velkýho kusu železa si ty indukční snímače všimnou?
Světlo na konci tunelu může být blížící se vlak.
Na otázku je obtížné odpovědět .
Každý snímač má jinou velikost a jiné parametry a to i značně rozdílné ...špendlík a tank / 100mm a mm .
Nezbývá než dohledat podle toho co máš ,nebo vyhledat co chceš .
Řekněme asi tak ,že hlava šroubu M6 a vzdálenost 10mm je to co asi máš na mysli ,to jsou snímače se závitem M12 ...
Ale stejně si je nutné to dohledat ....výrobců je dnes mnoho...

Každý snímač má jinou velikost a jiné parametry a to i značně rozdílné ...špendlík a tank / 100mm a mm .
Nezbývá než dohledat podle toho co máš ,nebo vyhledat co chceš .
Řekněme asi tak ,že hlava šroubu M6 a vzdálenost 10mm je to co asi máš na mysli ,to jsou snímače se závitem M12 ...
Ale stejně si je nutné to dohledat ....výrobců je dnes mnoho...

Upřesňuji zadání.
Mám tyhle IPS-12POC2B (http://www.cncshop.cz/ips-12-indukcni-s ... 1-kabel-2m" onclick="window.open(this.href);return false;) ale nic bližšího jsem tam nevyčetl.
Mám tyhle IPS-12POC2B (http://www.cncshop.cz/ips-12-indukcni-s ... 1-kabel-2m" onclick="window.open(this.href);return false;) ale nic bližšího jsem tam nevyčetl.
Mám něco podobnýho, detekuje to např. špičku malýho plochýho šroubováku. Jestli už je máš po ruce, připoj plánované napětí a zkoušej, má to kontrolku. T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Díky, tak to si to červíku M5 všimneThomeeque píše:Mám něco podobnýho, detekuje to např. špičku malýho plochýho šroubováku. Jestli už je máš po ruce, připoj plánované napětí a zkoušej, má to kontrolku. T.

Tak ještě je otázka, o kolik bude lítat konec tohodle šroububadina píše:Vyčerví se to klidně tak, že mezi červík a senzor půjde prostrčit spárovka 0,1mm.

A měl samozřejmě pravdubadina píše:Edit: RaS tu psal, že je lepší se chvilku zamyslet než hned psát

Pěkný!pavlaxy píše:
T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
k čemu je to dobrý to mít takhle na šroubu? budeš počítat otáčky šroubu? nebo to máš na referenci třeba za koncákem nebo proč takhle?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu