plechové boxy na nástroje

Sem patří nekomerční nabídky obrábění a souvisejících technologií. Zkrátka máte li čas, prostředky a um, zde je to pravé místo se prezentovat.
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
elbarto

24. 11. 2015, 12:18

Ono je pekne na nekoho neco hodit nebo dobre dusi co se nabidla utrhnout obe ruce, pripadne cekat s rukama v kline a nadavat, ze je pomalej. Meli bychom se spis snazit nejak Sokolikovi pomoci. Pokud bude treba barva na ram, mam moznost koupit hodne lacinou PUR barvu. Pokud nekdo mate moznost treba kolecek urco piste.
RaS

24. 11. 2015, 6:19

tak základ je vždy cena od toho se vše odvíjí.. hlavně počet kusů.. když napíše že udělá šuplík za 1000 tak asi nebude žádnej zájem když napíše šuplík za 5kč bude jich dělat miliony.. proto jsem se ptal hned na cenu.. já třeba chci ještě dalších cca 20šuplíků.. dal jsem cenovou nabídku za kolik o umím udělat já.. pokud to bude v podobné kvalitě za cca poloviční cenu jdu do toho.. pokud dá cenu 3/4 té mojí tak půjdu moji osvědčenou cestou.. nemá pro mě smys experimentovat s kvalitou abych ušetřil pár stovek..

prostě když už nabídl výrobu tak by měl napsat cenu..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

24. 11. 2015, 9:31

Já bych se nábytkovým plnovýsuvům vyhnul velkým obloukem, souhlasím s prvním příspěvkem, že se to dá vyrobit za lepší cenu, ovšem o uživatelské kvalitě v provedení s těmi nábytkovými výsuvy silně pochybuju.
taso píše:................dá sa to vyrobiť za lepšiu cenu ako komerčne vyrábané boxy
Komerční produkty profi řady jsou dělané modulovým způsobem a rozhodně jsou na ložiskových výsuvech, zásuvky jdou přeskládat a to nejdůležitější je pak systém třídění zásuvek s kterým tak nějak nikdo nepočítá, přitom to je to nejdůležitější, mám kontyš s výsuvy jak jsou v prvním příspěvku a je to tragédie, žádné dělení, pak mám kontyš profi řady s ložisky, dle prodejce se to vyrábí tady ale došlo to v krabici s čínskýma nápisama :) a to už je teda jiné kafe, nemá ale tak vykoumané třídění zásuvek a pak mám starší kontejner Lista což je švýcarský výrobce bezkonkurenčně nejlepších a nejdůmyslnějších kontejnerů co jdou sehnat a to je teda top liga :)
http://www.kovovynabytek.cz/zasuvkova-s ... 5/p14.405/" onclick="window.open(this.href);return false;
Když už něco kopírovat tak určitě tu Listu, ty plnovýsuvy na ložiscích nejsou zas tak složité :wink:
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
elbarto

24. 11. 2015, 10:53

Souhlasim s RASem dulezita bude rozumna cena. Vymyslet vychytavky jako prohazovani supliku ? Nabytkovemu vysuvu je jedno zda vysouva 50 kilovy suplik knih nebo zeleza. Kdyz se podela vymeni se za 60 korun za jiny. Kdo bude pruda muze si misto beznych objednat Blumy ci Wurthy. Na konstrukci se nic nezmeni. Budeme li vymyslet kraviny, dostaneme se na cenu nemeckeho. Ma to byt na nastroje, proto bych neprudil s nekecnym vychytavanim detailu. Mam rad pekne veci a obcas desingu dam prednost pred funcnosti :-( tady opravdu preferucuju funkci/cenu. Pouze bych se primlouval za aretaci supliku branici vysouvani vice najednou. Opravdu to docela snadno hapa. Pokud to nepujde, preziju to.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

24. 11. 2015, 10:28

Tohle je ale čistě věc praktického využití, ta cena je v tomto případě vedlejší, to mě věř :wink: nebo je to stejné jako tady? :)
https://youtu.be/W8CNmW1KJNU?t=46m48s" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
elbarto

24. 11. 2015, 10:54

... vy na ty morave hrozne chlastate :-)
taso

25. 11. 2015, 11:15

Vysuvy sa tam daju dat hociake, ja som zvolil to co som uz napisal. Nehovorím že je to najlepšie riešenie ale mám to vyskúšané a zatial to ide dobre (uvidíme po rokoch :) ). Co som pozeral original boxy maju vysuvy co vyzeraju rovnako akurát majú iné uchytenie a vyššiu nosnost (75kg). Momentálne ani neviem kde sa dajú výsuvy s takým uchytením zohnať. Cenu pri vačšom počte kusov ešte zatial neviem. Tie nízke šuplíky sú len ohranené - chcel som to pôvodne zvariť alebo nitovať ale pri tak krátkom ohybe nebolo treba.
Piešťany
CNC frézovanie
elbarto

25. 11. 2015, 12:17

Resite uplne kraviny sorry kluci, vysuv je to uplne posledni. Navic se da koupit cokoliv. Dulezite je kulturni provedeni supliku, pekne ohnuti madel i cele kostry. Dale pak napriklad spojovani v rozich coz tady myslim zminoval RAS, to je klicove. Nyty budou otresne, videl bych to na bodovani. Bodovka si s pozinkem poradi. Milda psal, ze ma vybavenou dilnu, jinak bodovku rucni i velkou muzu zajistit.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

25. 11. 2015, 2:40

inspiračka od svařečůů http://www.svarforum.cz/forum/viewtopic.php?id=2706" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
RaS

25. 11. 2015, 3:11

což o to inspirace je spousta.. já vycházel rozměrově od Hoffmana kterej má modulární systém a jdou tam pak nacpat jeho nástroje, kazety cokoliv.. nicméně člověk zjistí že jakejkoliv systém je tak neskutečně drahej že se vyplatí si to nechat udělat obdobně a pak je uplně jedno jaké se zvolí rozměry..
nicméně plácání o ničem tady je dost co tedy aby jsme se dočkali nějakých cen ..
já potřebuju box 600x600 výška 780 s 4mi šuplíky výška 60 a s 4mi šuplíky 120mm spodní šuplík 60mm od země.. já to umím v modrém komaxitu z 1,5ky plechu za cca 6500,- udělá to někdo tedy levněji?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
QNX
Kontaktovat uživatele:

26. 11. 2015, 5:26

Nemám moc velké požadavky na typ výsuvu, ani nepožaduji žádnou velkou modularitu ....... hlavně potřebuju ty tisíce kusů "bordelu" někam narovnat :lol: S vnitřním rozdělením šuplíků si už nějak poradím. Ale abych trochu přispěl. Když se najde nějaký zajímavý nápad na vnitřní plastové bordelopořadače, tak bych na to třeba i udělal formu a něco nalisoval z plastových desek, nebo odlil do forem z polyuretanu. Ale nesmí to být uplná blbost, jako třeba výroba 5ks.
taso

1. 12. 2015, 2:06

nemam to este kompletne nacenene ale bude to vychadzat cca 250€. kompletný box. Vyzerat to bude takto neako:
Přílohy
box na naradie 5x50, 5x80.jpg
Piešťany
CNC frézovanie
taso

12. 12. 2015, 7:47

rozmery sú 755x470x520, hmotnosť - 40kg, 10 šuplíkov (výška 50mm -ks a 80mm 5 ks)
Piešťany
CNC frézovanie
tomik.tk

19. 12. 2015, 7:32

cago.
jen zminim moje aktualni vyreseni debordelizace, 8 supliku 800x600x600. nejlevnejsi varianta 3800,- ikea.
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/produ ... /S89011590" onclick="window.open(this.href);return false;
tohle nasledovalo po "levelu" plastove prepravky v lamino policich :) .
kdyz nejsou penize, velmi pouzitelne.
tomik.
Jimmy

22. 12. 2015, 10:18

Taky možnost:
http://aukro.cz/novy-vozik-na-dilenske- ... 64567.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Teď jde jen o to, jakou má jeden ten šuplík nosnost.
Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC
Odpovědět

Zpět na „Volné výrobní kapacity“