plechové boxy na nástroje
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
Vyzerá to zaujímavo. Aké sú rozmery? Vieš dať aj nejaký cenový nástrel? S akého materiálu je skrinka vyrobená?
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
este musím nakresliť plášť potom budem vediet kompletnu cenu. Mne stačili len šuplíky, ktoré som nahodíl do podstavca pod vrtačku. Skupliky maju rozmery :
500x394x50
500x394x80
500x394x220
500 je zaroven aj dlzka vysuvu
celá sa to dá spraviť širšie, ja som to robil také úzke kvôli tomu podstavcu do ktorého to išlo
500x394x50
500x394x80
500x394x220
500 je zaroven aj dlzka vysuvu
celá sa to dá spraviť širšie, ja som to robil také úzke kvôli tomu podstavcu do ktorého to išlo
Piešťany
CNC frézovanie
CNC frézovanie
jak je to spojené v těch rozích?
cena za šuplík je kolik?
cena za šuplík je kolik?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
pěkný ... ještě doladit ty ostré rohy a ostré hrany na funkčních plochách ... a bude to OK
*dělal jsem si něco podobného (kluzné provedení) - boky 2x ohnutý (vlnovec) - ve vzniklých drážkách jezdí šuplata - žádné ostré hrany na funkčních plochách, plně naplněné vysunuté šuple drží cca na 3 cm a není s tím žádný problém, s trochou maziva to jezdí jako po másle (boky pozink. P1,5, šuflata pozink. P1,25)
*dělal jsem si něco podobného (kluzné provedení) - boky 2x ohnutý (vlnovec) - ve vzniklých drážkách jezdí šuplata - žádné ostré hrany na funkčních plochách, plně naplněné vysunuté šuple drží cca na 3 cm a není s tím žádný problém, s trochou maziva to jezdí jako po másle (boky pozink. P1,5, šuflata pozink. P1,25)
Myslim, ze bys mohl (viz SZ) spachat nejakou serii. CNC + Traktory uz mozna daji dohromady vice zajemcu. Pozink je OK. Nemusi se platit lakovna ani se casem nebude loupat barva. Nahore to chce urcite nejakou "vanicku" aby odlozene vecicky nepadaly.
Pokud budete mít konkrétní řešení provedení - výrobní výkresy , můžu se do toho pustit,ale až po Novém roce.
Vybavení mám - tabulové nůžky,ohraňovací lis,ohýbačku,cnc plasmu,svářečky.....
Šuplíky bych taky samozřejmě k frézce,soustruhu,vrtačce ... uživil.
Nemám čas se věnovat nějakému vývoji,ale zrealizovat vyzkoušené , klidně i ve větším množství by nebyl problém.
Vybavení mám - tabulové nůžky,ohraňovací lis,ohýbačku,cnc plasmu,svářečky.....
Šuplíky bych taky samozřejmě k frézce,soustruhu,vrtačce ... uživil.
Nemám čas se věnovat nějakému vývoji,ale zrealizovat vyzkoušené , klidně i ve větším množství by nebyl problém.
Jeee super. U tebe i docela verim, ze to opravdu spachas. Uz tady bylo nekolik vykriku "neni problem vyrobim" a vsichni se v tichosti vyparili. Mozna by bylo dobre dat sem a na traktory hlasovaci poptavkove vlakno s dotazem na preferovanou vysku supliku s prosbou "kdo to nacmare". V pripade rozumne ceny bych si vzal 2 mozna tri kousky. Rozmery nehrotim a nevymyslim si kraviny. Za sebe mi staci pulka supliku nizsi a pulka vyssi. Snad jen prosba o nizsi supliky na predevsim nastroje. Dekuji predem. RASik neco podobneho pachal, tak sem mozna napise nejake osvedcene vysky.
Edit II: sedim u RUMu v bariku a premyslim o skrince. Diky interfernete
Mozna by bylo na zvazeni prï vyrobe vice kusu, zda by nesla nejak udelat aretace supliku ? Kdyz je jeden vysunuty, dalsi nejde vytahnout. Mam to na naradove base a je vyborny. Kamos obcas zuri, kdyz mu jeho nonamka obcas prepadne a kompleto se vysype
Dalsi otazkou bude zda delat supliky az dolu nebo jen jeden nebo dva velke. Pri nosnosti i lacineho vysuvu je moznost supliku 40-60kg. Skrinka plna nastroju nabere klidne pul tuny a kostra se mam obavu zacne kroutit ?
Edit II: sedim u RUMu v bariku a premyslim o skrince. Diky interfernete

Naposledy upravil(a) elbarto dne 22. 11. 2015, 5:45, celkem upraveno 3 x.
tak když už jsem byl tedy vyzván tak napíšu svůj názor.. šuplíky OBI,BAUHAUS nebrat je to nějaká 0,5ka 0,7 plech a kroutí se to už prázdné a když vezmu že ty malé boxy se 3ma 4ma šuplíkama stojí 5...7000 tak nic moc..
já si udělal stojan 500x500x2000 s 20ti šuplíky a 2ma policemi rozměry jsou 500x500 jsou tam plnovýsuvy s nosností 50kg/šuplík výška šuplíků je 60,90 a 120mm
je to z 1,5ky ocelového plechu, horní hrany opertlované a v rozích svařené + prášková barva.. bytelné je to ažaž..
co se týká ceny - při těch 20ks mě to stálo:
jeden šuplík pálení/ohnutí/svaření cca 200,- celkem 4000,-
prášková barva cca 120kus celkem včetně rámu cca 3500,-
plnovýsuv 100kč/pár celkem 2000,-
jakly 30x30x3 + plechy + spojovák cca 1500,-
dřevěné police cca 300
dohromady cca 11000,-
myslím že je to bytelnější než dílenský nábytek od Hoffman group a cenově to vyšlo asi na 20% jejich ceny... vyšlo to namíru i levněji než nejlevnější hobby šunt..
hodím sem nějaké fotky.. ještě právě plánuji nějaké přidělat tak mě zajímá cena za kterou to někdo udělá?
já si udělal stojan 500x500x2000 s 20ti šuplíky a 2ma policemi rozměry jsou 500x500 jsou tam plnovýsuvy s nosností 50kg/šuplík výška šuplíků je 60,90 a 120mm
je to z 1,5ky ocelového plechu, horní hrany opertlované a v rozích svařené + prášková barva.. bytelné je to ažaž..
co se týká ceny - při těch 20ks mě to stálo:
jeden šuplík pálení/ohnutí/svaření cca 200,- celkem 4000,-
prášková barva cca 120kus celkem včetně rámu cca 3500,-
plnovýsuv 100kč/pár celkem 2000,-
jakly 30x30x3 + plechy + spojovák cca 1500,-
dřevěné police cca 300
dohromady cca 11000,-
myslím že je to bytelnější než dílenský nábytek od Hoffman group a cenově to vyšlo asi na 20% jejich ceny... vyšlo to namíru i levněji než nejlevnější hobby šunt..
hodím sem nějaké fotky.. ještě právě plánuji nějaké přidělat tak mě zajímá cena za kterou to někdo udělá?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Vzhledem k tomu, že jsem se po delší době pustil do úklidu (ten bordel už byl tak velkej, že jsem už raději ani do dílny nechodil), tak by se mi ještě nějaký šikovný úložný prostor hodil. Hlásím se tedy k potencionálním zájemcům.
jen jestli z něj dostaneme cenu a další podrobnosti..