Elektronický regulátor otáček minisoustruhu
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak je to mozny, ale odcvaknul sem ty plastovy pasky a je to zas OK, kdyz kabel priblizim k tomu drzaku tak to skace. Bud kabel KO a ebo tomu vadi ze to je blizko kostry stroje, ale to nevim proc. Omotal sem to paskou, a prichytil jen jednou paskou k drzaku krokovyho motoru a zatim asi ok.... ale nevim teda pricinu, bud spatnej kabel a vadi mu to ohnuti nebo nevim, ale je to teda asi ve vedeni od snimace do otackomeru. Nemusi tam byt nejaky stineny kabel mezi snimacem a otackomerem?
- Zdenek Valter
Ještě bych zkusil zatvisovat přívody k otáčkoměru. Mohlo by to stačit.CZJirka1 píše:Nevim jak je to mozny, ale odcvaknul sem ty plastovy pasky a je to zas OK, kdyz kabel priblizim k tomu drzaku tak to skace. Bud kabel KO a ebo tomu vadi ze to je blizko kostry stroje, ale to nevim proc. Omotal sem to paskou, a prichytil jen jednou paskou k drzaku krokovyho motoru a zatim asi ok.... ale nevim teda pricinu, bud spatnej kabel a vadi mu to ohnuti nebo nevim, ale je to teda asi ve vedeni od snimace do otackomeru. Nemusi tam byt nejaky stineny kabel mezi snimacem a otackomerem?
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
-
- Kontaktovat uživatele:
Sice poradne nevim co znamena zatvisovat, ale nevadi, vypada to ze to funguje, zatim mi to tak staci, az budu resit ovladaci panel tak to pak udelam nahotovo. Umel by teda nekdo z Vas tady regulator, a nebo clen pred regulator pro to ovladani 0-10V a nebo PWM?
- Zdenek Valter
Twistovat - totéž co zakroutitCZJirka1 píše:Sice poradne nevim co znamena zatvisovat, ale nevadi, vypada to ze to funguje, zatim mi to tak staci, az budu resit ovladaci panel tak to pak udelam nahotovo. Umel by teda nekdo z Vas tady regulator, a nebo clen pred regulator pro to ovladani 0-10V a nebo PWM?

Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyztuzil jsem celou osu Z, nova rybina, cely serizeny, ale chtelo by to protizavazi, ten krokac uz me to proste nezvedne, jen hodne pomalu. Otackomer jde, akorat nesmi byt drat blizko tohod rzaku, proc netusim, ale casem to cely ucesu a ...zatwistuju
12mm TK hrubavaci zkusebne do jeklu 2mm stena
https://www.youtube.com/watch?v=0c4xO99bwOQ" onclick="window.open(this.href);return false;

12mm TK hrubavaci zkusebne do jeklu 2mm stena
https://www.youtube.com/watch?v=0c4xO99bwOQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Prosím vás je tu někdo kdo si koupil regulátor od Jary, který je zde nabízel. Byl to regulátor pračkového motoru s TDA1085 nebo U209B.
Potřeboval bych vědět jak jste s regulátorem spokojeni a jak se chová. Napsat takovou recenzi. Děkuji za odpovědi.
Potřeboval bych vědět jak jste s regulátorem spokojeni a jak se chová. Napsat takovou recenzi. Děkuji za odpovědi.
Tak nakonec přece jedna recenze, ale od autora.
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak vás zde všechny zdravím. Chci se s vámi podělit o věc, která se mi přihodila. Minulí týden jsem měl kontrolu z Živnostenského úřadu. Tak perfektně nachystané úředníky jsem ještě neviděl. Přesně věděli, co mají kontrolovat, kde mají hledat, kde najdou moje příspěvky do fóra i s očíslovanými stránkami a dalšími podklady pro kontrolu. Hned jsem nabyl přesvědčení a potom i jistotu, že kontrola je na udání. Kdo kontrolu zařídil je jasné, pan Jara – bývalý člen tohoto fóra. Na tom by nebylo nic divného, nějaký spor jsem s ním měl a jeho nadutost, ziskuchtivost a uražená ješitnost ho přiměla k podání žádosti na provedení kontroly. Vážení, tento člověk nemá v sobě ani kousek cti, aby tu žádost podal sám svým jménem, ale nechal žádost podat prostřednictvím jiné osoby, a to ze strachu, aby náhodou jeho jméno někde nefigurovalo. Vlastní kontrola příjemná nebyla a padla i nějaká ta pokuta. Veškeré nedostatky co kontrola zjistila, postupně odstraňuji, aby lidi podobní Jarovi už neměli šanci se po mně vozit. Jara co nabízí svoje regulátory na bastlírně měl pozastavenou živnost a přesto v tomto období svoje regulátory již nabízel a prodával - načerno. Dokazujících informací o tom, že tak konal je v tom to vláknu dost, nakonec si je psal sám. Aby ale mohl podat podnět k mé kontrole, tak si musel prvně dát svoje věci do pořádku, aby mu případná kontrola nic nevytkla. Jara si proto musel obnovit živnost a rozšířil ji o patřičné oprávnění. Tak mu držím palce a ať mu obchod jen kvete. Tak to jen tak abychom jenom pořád nepracovali. 

Naposledy upravil(a) Pavka dne 19. 2. 2016, 7:03, celkem upraveno 1 x.
ještě čekej kontrolu z finančáku a dalších a dalších úřadů.. většina takovejhle lidí dá udání všude kolem...
zase na druhou stranu to budeš mít OK
zase na druhou stranu to budeš mít OK

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU