večer poměřím potřebné délky a dám vědět do SZ.
Existuje, to už jsem psal. sčítání os se zapíná a vypíná jedním tlačítkem. Umí i ty goniometrické funkce ale s tím že nemá snímač natočení a úhel natočení nožovky si musíš zadat ručně.Francotirador píše:A jde to zapojit tak, aby to zobrazovalo celkovou výslednou součtovou polohu pro aplikace: absolutní výška stolu plus relativní výsuv vřetena, absolutní poloha koníku plus relativní výsuv pinoly, absolutní poloha saní plus relativní poloha pomocného suportu (poslední by fungovalo jen pokud by byl v ose, aby to nebylo zavádějící, tak by to chtělo ještě snímač natočení a polohu vypočítat goniometrickyThomeeque píše:Tak možná koupit dvakrát toto, jestli to vychází opravdu tak výhodně.. ale možná by to nebylo moc praktický.a přičítat k posuvu jak saní tak příčného suportu)?
Existuje takto připravené odměřování?
Pět měsíců bude na odzkoušení stačit? Je to pro tebe OK?Borin píše:Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli poskytneš nějakou byť krátkou záruku ?
JJ to je naprosto v pohodě... ( i když klasika půl roku by byla lepšíVirtualMan píše:Pět měsíců bude na odzkoušení stačit? Je to pro tebe OK?Borin píše:Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli poskytneš nějakou byť krátkou záruku ?