Dvouosé odměřování (DRO) POZASTAVENO

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět

Je pro vás nabídka zajímavá?

Ano, budu objednávat
18
64%
Ne, už mám
3
11%
Ne, nevyhovuje mi omezení max. délky pravítka na 1m
0
Žádná hlasování
Ne, nevyhovuje mi cena
0
Žádná hlasování
Potřebuju tři osy
7
25%

Celkem hlasů: 28
Mex

23. 2. 2016, 9:06

Jen poznámka: nebylo by dobré poslat mu požadavek (poptávku) ne pro prvních pár lidí, ale naopak na co nejvyšší počet kusů?
Pak by ta cena snad mohla být zajímavější.
VirtualMan

23. 2. 2016, 9:10

To je sice pravda, ale taky mi jich tady pak může zůstat hromádka na hraní...

Doplněno:
... a s jak dlouhými pravítky taky bez křišťálové koule předem neodhadnu....
Naposledy upravil(a) VirtualMan dne 23. 2. 2016, 10:48, celkem upraveno 1 x.
reta

23. 2. 2016, 9:10

Pokud nejde o život. Už bylo hůř. :)
Jimmy

23. 2. 2016, 9:18

Zajímalo by mě, jakou nabídne číňan jednotku. Pokud to bude ale i tak oproti běžnému Ali pod cenou, tak do toho nejspíš půjdu.
Rozhodně se nezlobím, naopak budu rád, pokud to třeba klapne. Je fajn, že se v dnešní době najde někdo, kdo tu rád něco pro ostatní udělá, věnuje tomu svůj čas a nenechá si takovouhle nabídku jen pro sebe. :)
Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC
pavlaxy

23. 2. 2016, 9:37

Pětoosý televizor :wink:
Ditron 5axis_1.jpg
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 2. 2016, 9:39

kdyz oni ty cinani chapou mnozstevni slevy az od 10 000ks vejs

nojo taky se nejak nehrnu do te hromadne mesy kdyz je to tak nevyzpytatelne
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
VirtualMan

23. 2. 2016, 10:32

robokop píše:kdyz oni ty cinani chapou mnozstevni slevy az od 10 000ks vejs..
Je to skoro tak. Na aliexpresu aspoň víte, na čem jste, podmínky jsou dané. Alibaba se jmenuje správně, jsou to loupežníci. U nákupu jednoho kusu to chápou jako zaslání vzorku (sample), a už jsem se setkal s tím, že cena takového vzorku o 50 procent převýšila tu nejvyšší uvedenou, která se ale vztahovala až na objednávky nad 100 ks. Takže cena pro jeden kus DRO co je na obrázku začíná na 180 USD, ale klidně může být 250. Navíc je to cena FOB, to znamená, že platí u brány fabriky. K tomu vám ještě namastí tučné DHL přepravné (klidně i pár tisíc) a budou tvrdit, že jinak to poslat nejde.
Může tam člověk udělat dobrý obchod, ale většinou je to slepá ulička. Vyzkoušeno, zavrženo.

Líp funguje si tam nebo na aliexpresu jen vyhlédnout firmu, a kontaktovat potom přímo obchodníka v té firmě.
salus

24. 2. 2016, 5:15

reta píše: http://www.jirkaspol.cz/magneticke-pask ... -tmls.html" onclick="window.open(this.href);return false; Umí toto odečítání referenční bod?
Umí a se snímačem se dodává standardně i magnet pro referenční bod, ale Ty ten bod nebudeš na nic potřebovat.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
VirtualMan

24. 2. 2016, 6:18

A není pro používání "referenčního bodu" určeno přepínání ABS/INC? Viz:
http://bbs.homeshopmachinist.net/thread ... -INC-modes" onclick="window.open(this.href);return false;
ovi-ivo

24. 2. 2016, 6:28

To je hezký, číňan jeden....zkazil mě radost :cry:

no a poptej tam taky ty tři osy já sem pořád čekal kdy se objeví cena... abych ti mohl napsat délky pravítek a co teda vezmu jestli jen dvě osy nebo tři osy.... do půl hodiny ti pošlu ty délky do sz
Je pravda, že by se teď měly všichni co to myslí vážně poslat délky pravítek, aby mohl jednat o snížení ceny a měl v ruce co nejvíc dro.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

24. 2. 2016, 7:03

zkus posbirat zajemce a az to budes mit v kupe tak mu dej seznam zbozi s vypoctem podle te puvodni ceny
pak mu dej na rozmyslenou ze tuhle objednavku za tuhle celkovou cenu bys bral a jestli to "jeste sezene" :-)
tak aby ti napsal
on treba dozraje
zkusi si hrat s nim stejne jako in si hraje s tebou
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
peťák

24. 2. 2016, 7:50

ovi-ivo píše:To je hezký, číňan jeden....zkazil mě radost :cry:
To mně taky :cry:
HonzaCh

24. 2. 2016, 8:29

I mě :( Čínan jeden ošklivej. Původní nabídka mě navnadila, už jsem se rozhoupal a chtěl se přidat coby vážný zájemce :(

Předběžný zájem trvá (viz robokovo), večer když tak dodám délky.

H.
pandabear

24. 2. 2016, 8:43

pokud by to původní stále platilo a bylo to použitelné na soustruh, tak bych se přidal.
peťák

24. 2. 2016, 8:52

:arrow: HonzaCh
Přesně. Už o tom delší dobu uvažuju a najednou přišla tahle příležitost, tak sem jí chyt za pačesy a zase houby, houby :evil: . Ale můj vážný zájem stále trvá...
Odpovědět

Zpět na „Prodej“