to je přesný.peťák píše:HonzaCh
Přesně. Už o tom delší dobu uvažuju a najednou přišla tahle příležitost, tak sem jí chyt za pačesy a zase houby, houby. Ale můj vážný zájem stále trvá...
Dvouosé odměřování (DRO) POZASTAVENO
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Přesně jak píše robokop si hraje ...oni to milují a docela se v tom vyžívají ...
měla jsem obchod a chodili se "pobavit" když viděli že se také bavím nevadí mi to
Jinak se to dá udělat klidně přes jiného číňana tady v ČR ... to je pak jiná -mezi sebou se ctí jiná pravidla ...
seznam se v malém bistru a požádej ...
Mám je raději než jiné imigranty ...

měla jsem obchod a chodili se "pobavit" když viděli že se také bavím nevadí mi to

Jinak se to dá udělat klidně přes jiného číňana tady v ČR ... to je pak jiná -mezi sebou se ctí jiná pravidla ...
seznam se v malém bistru a požádej ...
Mám je raději než jiné imigranty ...

- VirtualMan
No, přátelé, proběhlo to přesně tak, jak jsem předpokládal.
Nová nabídka je o 60 procent dražší, a vychází dráž než nejlevnější nabídky na ali. Je to prý proto, že ty nejlevnější mají kopírované fake základní desky, slabé displeje, a blablabla, kdežto ty nabídnuté jsou lepší a o generací modernější.
Já bych to odpískal. Ať si to pan asiat nabouchá do kecek.
Velice se omlouvám těm, kterým jsem na chvilku dal naději že si udělají radost. Fakt mne to mrzí.
Můžete se chlácholit tím, že na mne za trest taky nevyšlo, a ještě jsem si trhnul ostudu.
Aspoň teď mám nějakou představu a pokud by se v budoucnu taková nabídka opakovala, tak to prostě obratem koupím a pak uvidíme.
Kdyby se to neprodalo tady, tak mám v záloze ještě bazoš a aukro , a tam se to kupodivu dá (jak jsem před týdnem zjistil) prodávat za pomalu dvojnásobné ceny.
Zase jsem si ověřil že kdo zaváhá - nežere.
Pokud by někdo na poptávce trval i za tyto ceny, ať mne osloví přes soukromou zprávu.
Jo a za pravítko nad metr je příplatek 30 USD.
Vladimír
Nová nabídka je o 60 procent dražší, a vychází dráž než nejlevnější nabídky na ali. Je to prý proto, že ty nejlevnější mají kopírované fake základní desky, slabé displeje, a blablabla, kdežto ty nabídnuté jsou lepší a o generací modernější.
Já bych to odpískal. Ať si to pan asiat nabouchá do kecek.
Velice se omlouvám těm, kterým jsem na chvilku dal naději že si udělají radost. Fakt mne to mrzí.
Můžete se chlácholit tím, že na mne za trest taky nevyšlo, a ještě jsem si trhnul ostudu.

Aspoň teď mám nějakou představu a pokud by se v budoucnu taková nabídka opakovala, tak to prostě obratem koupím a pak uvidíme.
Kdyby se to neprodalo tady, tak mám v záloze ještě bazoš a aukro , a tam se to kupodivu dá (jak jsem před týdnem zjistil) prodávat za pomalu dvojnásobné ceny.
Zase jsem si ověřil že kdo zaváhá - nežere.
Pokud by někdo na poptávce trval i za tyto ceny, ať mne osloví přes soukromou zprávu.
Jo a za pravítko nad metr je příplatek 30 USD.
Vladimír
Škoda že to padlo i tak dík že autor akce do toho vůbec šel. Už jsem si to maloval růžově se supr pravítkama...
Nezbývá než oprášit akci s TouchDRO + magnetická pravítka a mimochodem je hotová deska i pro ty co si jít do elektroniky netroufnou
https://www.youtube.com/watch?v=Z0597EkTjZU" onclick="window.open(this.href);return false;
Nezbývá než oprášit akci s TouchDRO + magnetická pravítka a mimochodem je hotová deska i pro ty co si jít do elektroniky netroufnou

https://www.youtube.com/watch?v=Z0597EkTjZU" onclick="window.open(this.href);return false;
- VirtualMan
Po tom jak mě nakrknul už jsem se na další věci ani neptal.ovi-ivo píše:A y a ty tři osy chtěl kolik?
Otázky z prvního mailu v té bouři jaksi zapadly a zůstaly nezodpovězeny.
Skoda, skoda. Tohle delat pro ostatni je sakra dobry skutek, proto ti nadavat nikdo nemuze. Nebrecel bych na rameni nespolehliveho prodejce, ale zasadne vse resil pres Alliepress s tim, ze ti prodavajici zpusobil skodu, atd, atd. Mam jen same mikroobjednavky a naprosto vzdy nam vysli vstric adali zapravdu. Pokud bude dobra cena, nemel by snad ani FOB problemem.
- VirtualMan
Toto ale bohužel nebyl nákup přes aliexpres.
Dostal jsem od pana wonga nabídku na mail, protože u něj už asi tři roky nakupuju a pár tisíc dolarů už jsem tam asi nechal.
Navíc objednávka ještě nebyla uzavřena, protože jsem teprve dělal soupis zájemců. Bez toho bych nevěděl požadované délky pravítek.
Je jasné, že jsem nebyl jediný komu napsal, a holt asi někdo mohl vytáhnout z kešeně víc než jeden a půl mega a koupil to všechno.
Dostal jsem od pana wonga nabídku na mail, protože u něj už asi tři roky nakupuju a pár tisíc dolarů už jsem tam asi nechal.
Navíc objednávka ještě nebyla uzavřena, protože jsem teprve dělal soupis zájemců. Bez toho bych nevěděl požadované délky pravítek.
Je jasné, že jsem nebyl jediný komu napsal, a holt asi někdo mohl vytáhnout z kešeně víc než jeden a půl mega a koupil to všechno.
Omlouvam se, pokud toto je mimo cenu/kvalitu/princip, ale prijde mi to k tematu dat echo na "neco" v CR (ale porad z Ciny)
http://www.uni-max.cz/digitalni-indikat ... OTY2MTI4S0
... nez dratem do oka.
http://www.uni-max.cz/digitalni-indikat ... OTY2MTI4S0
... nez dratem do oka.
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 83376.html" onclick="window.open(this.href);return false; Tady máš lepší jednotku i s pravítkama libovolné délky (do metru) a vším potřebným matrošem v ceně za 5,5k komplet. Včera mi tato sada zrovna přišla. Dodání trvalo od uskutečnění objednávky přesně týden. Odpoledne se asi pustím do instalace. 

Soustruh SN320, Obrážečka Strigon GH400, CNC router Pacer Cadet, TIG AC/DC
-
- Kontaktovat uživatele:
Jimmy píše:http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 83376.html Tady máš lepší jednotku i s pravítkama libovolné délky (do metru) a vším potřebným matrošem v ceně za 5,5k komplet. Včera mi tato sada zrovna přišla. Dodání trvalo od uskutečnění objednávky přesně týden. Odpoledne se asi pustím do instalace.
Ahoj, kolik stálo clo a DPH ??? Pokud by to nebyl problém, tak až to budeš mít nainstalované bych se stavil podívat, než to objednám

Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...