Jestli tys nebyl u mě v šuplíkuBorin píše:Nevíte někdo, z jakého soustruhu by mohla být ? Lehce přemýšlím, jestli by nešla hodit na SV18 jako zadní nožový držákJe poměrně malinká, na 12ky nože, ale teoreticky tam je dost masa na přefrézování na 16ky nože...
Ta tvoje je jiná, nejde postavit, max na houpačku.tumlik píše:Jestli tys nebyl u mě v šuplíkuBorin píše:Nevíte někdo, z jakého soustruhu by mohla být ? Lehce přemýšlím, jestli by nešla hodit na SV18 jako zadní nožový držákJe poměrně malinká, na 12ky nože, ale teoreticky tam je dost masa na přefrézování na 16ky nože...
![]()
Já jsem našel i soustruh na kterém to bylo, jen si teď nevzpomenu jaký, jen jsem na to koukal a říkám, jéé to je ta moje hlava
tumlik píše:Jestli tys nebyl u mě v šuplíkuBorin píše:Nevíte někdo, z jakého soustruhu by mohla být ? Lehce přemýšlím, jestli by nešla hodit na SV18 jako zadní nožový držákJe poměrně malinká, na 12ky nože, ale teoreticky tam je dost masa na přefrézování na 16ky nože...
![]()
Já jsem našel i soustruh na kterém to bylo, jen si teď nevzpomenu jaký, jen jsem na to koukal a říkám, jéé to je ta moje hlava
Koukám, že máš tu úplně samou... zatím uvidím, jestli jí použiju...zkoušel jsem, jesli by se nevešla na malej soustruh co tu čeká na GO, ale je moc velká a u 18ky nevím, jak moc praktický by to bylo...GeeSnake píše:Pokud bys ji upravoval na větší nože, doporučuji pod nožem vytvořit vybrání do rádiusu, do kterého vyrobit podložku ve tvaru kolébky, pro lepší nastavení nože do středu. C.
Tak fréznout tu zaoblenou plochu a vyvrtat díru by neměl být zas takový problémGeeSnake píše:Ta tvoje je jiná, nejde postavit, max na houpačku.