vřetenový servomotor 12000rpm cca 4kW
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
kde sehnat nějaký vřetenové asynchronní servo s encodérem + driver s otáčkami max 12000 a s výkonem někde kolem 3-4kw ? neválí se to někomu doma?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
hoj tohle bude asi problem, ja něco takoveho scháněl asi dva roky. nejrychlejší servo3,6kW co jsem našel bylo na max 6000 otaček- šnajder, pak asinchron dělá perske až do 18k otaček ale bez enkoderu , musel by se dodělat.
Ten měnič co jsi měl odemě umí i asinchrony z enkoderem. uměl i to servo 3,6kW, ale poslední dva ks vzali kluci z Gravosu.
skus pohledat to perske na ebay, občas se tam objeví i 4kW
ja pravě budu na to davat 2,2kW perske 18k otaček a zpřevoduju to 1:2 do pomala. pinolu mam na max 10kot.
a tim převodem ani nebude vadit jestli to zastavi na prvni zub nebo na druhy v upinači, asi víš jak to myslím..
Ten měnič co jsi měl odemě umí i asinchrony z enkoderem. uměl i to servo 3,6kW, ale poslední dva ks vzali kluci z Gravosu.
skus pohledat to perske na ebay, občas se tam objeví i 4kW
ja pravě budu na to davat 2,2kW perske 18k otaček a zpřevoduju to 1:2 do pomala. pinolu mam na max 10kot.
a tim převodem ani nebude vadit jestli to zastavi na prvni zub nebo na druhy v upinači, asi víš jak to myslím..
hele
http://www.ebay.com/itm/PERSKE-MOTOR-FO ... SwAYtWIW78" onclick="window.open(this.href);return false;
problem je ten enkoder.. přemyšlel jsem už ale nad tím a šel by dat misto vrtulky. a do toho krytu nacpat větrak...
http://www.ebay.com/itm/PERSKE-MOTOR-FO ... SwAYtWIW78" onclick="window.open(this.href);return false;
problem je ten enkoder.. přemyšlel jsem už ale nad tím a šel by dat misto vrtulky. a do toho krytu nacpat větrak...