MN80.-typy,rady,fotky
Ano - první obrázek je na upínání kleštin - je to starší typ - protikus má oblé(kulaté) drážky kde dochází k zajištění proti uvolnění(povolení) tou kuličkou s pružinkou u novějšího typu je protikus jakovy hladká trubka a zajíštění proti povolení je na té utahovací trubce použit ,,o" kroužek - jinak to najdeš vyfocené někde tady.
Druhý obrázek je podle mne na stromečkové kleštiny - asi jsi ti převzal z ruského fora - tam jsem to viděl - a důvod je asi kvůli tomu, že se ztratí redukční matka.
A zadalší - ano je to trapezový závit ale special a zase to už je zde řešeno v předchozích příspěvcích. Ahoj
Druhý obrázek je podle mne na stromečkové kleštiny - asi jsi ti převzal z ruského fora - tam jsem to viděl - a důvod je asi kvůli tomu, že se ztratí redukční matka.
A zadalší - ano je to trapezový závit ale special a zase to už je zde řešeno v předchozích příspěvcích. Ahoj
ano je to trapez.
to druhé vypadá jako redukce na stromečkové kleštiny. originál se ale na stromečkové kleštiny šroubuje právě redukce do toho trapezu. ta redukce se tu ve vlakně řešila i ten trapez...
tohle bude spíš nějaká zakázkova vyroba , ta spodní tyč.
to druhé vypadá jako redukce na stromečkové kleštiny. originál se ale na stromečkové kleštiny šroubuje právě redukce do toho trapezu. ta redukce se tu ve vlakně řešila i ten trapez...
tohle bude spíš nějaká zakázkova vyroba , ta spodní tyč.
dík všem za odpověď
chci si tu upínku na kleštiny udělat.......... takže stačí ten vrchní díl to jsem potřeboval vědět ,a ještě sehnat rozměry těch redukcí ,nebo sehnat nějakou sadu kleštin třeba od 1 do 13 i z hlavou a nějak to přizpůsobit
chci si tu upínku na kleštiny udělat.......... takže stačí ten vrchní díl to jsem potřeboval vědět ,a ještě sehnat rozměry těch redukcí ,nebo sehnat nějakou sadu kleštin třeba od 1 do 13 i z hlavou a nějak to přizpůsobit
Mn-80
tohle je zajímává stránka na ozubené kola modul 1 po malé ůpravě by se určitě daly použít na převody k řezání zavitů ....
http://cncshop.cz/ozubene-hrebeny-kola_c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cncshop.cz/ozubene-hrebeny-kola_c" onclick="window.open(this.href);return false;
Mn-80
no vidíš a já myslel že ano co je to Tedy ?Kvako1 píše:na mn80 ale není modul 1...
já jsem u Tumlika vyčetl tohle tak že bych to špatně pochopil?
---------------
Kompletní sada ozubených kol k soustruhům MN80 pro řezání metrických, whithwort, modulových a diametral Pitch závitů. Celkový počet 20ks, vyrobeno odvalem, materiál 12 050(C45).
Počty zubů v modulu 1: 25, 25, 30, 35, 38, 40, 44, 45, 50, 55, 56, 57, 60, 64, 65, 70, 72, 75, 80, 90
Rozměry: modul 1/otvor 14H7/síla 8 mm/drážka 4mm.
Mn-80
ještě jedna věc, na soustruhy řady 300 mam doma sadu kol udajně taky v modulu 1, neberme teť šířku a díru kola, ale skoušel jsem přiložit ty zuby a ty mi tam nesedí, tak teď nevím.
to bylo první co jsem skusil jak jsem si MN80tku dovezl.
nic ještě to prověřím... a dám vědět
Tumlíku napadá tě něco kde by mohla být chyba ? korekce ? prostě ty kola tam nesedí jak ty originalní
to bylo první co jsem skusil jak jsem si MN80tku dovezl.
Tumlíku napadá tě něco kde by mohla být chyba ? korekce ? prostě ty kola tam nesedí jak ty originalní
Naposledy upravil(a) Kvako1 dne 21. 3. 2016, 6:01, celkem upraveno 1 x.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
jako originál co dodávají číňani k té třístovce nesedí s originál z MN80? v roztečích?Kvako1 píše:ještě jedna věc, na soustruhy řady 300 mam doma sadu kol udajně taky v modulu 1, neberme teť šířku a díru kola, ale skoušel jsem přiložit ty zuby a ty mi tam nesedí, tak teď nevím.
to bylo první co jsem skusil jak jsem ti MN80tku dovezl.
Pokud to jsou ty původní plastové, tak ty nemusí sedět, jsou odstříklé z nějakého ABS a když budou větší ale přitom všechny stejné tak to bude fungovat normálně, jde jen o poměr a/b/c/d
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění