Kterému dosud nepropadl záchranářský průkaznedávno když jsem byl něco kupovat u jednoho pána

Dvojka je forichtung na vrtáky z BN102. Na Rusku vypadá ten forichtung úplně jinak i když princip je podobnej.QNX píše:kovoel: Dokumentace by si mi velice hodila, měl bych o ni zájem.
Co je to 2 a ta druhá 2?
Jaký je rozdíl mezi 14 a 15?
A co bys tam potřeboval vyčíst? Kauf století znamená, že je za levno nebo nepoužitá?ovi-ivo píše:nemá prosím někdo kompletní manuál k nástrojové brusce bn 102a u tumlíka není myslím kompletní, shámím, protože jsem se náhodou dostal ke kaufu století a zakoupil tuto brusku...a tak začínám shánět na ni věci.
Dovolím si zareagovatovi-ivo píše:nemá prosím někdo kompletní manuál k nástrojové brusce bn 102a u tumlíka není myslím kompletní, shámím, protože jsem se náhodou dostal ke kaufu století a zakoupil tuto brusku...a tak začínám shánět na ni věci.
 Můžeš mě prosím pěkně vysvětlit, co konkrétně tam v té dokumentaci, která byla mimochodem ofiko dodávaná k brusce, chybí? Co ti tam chybí ke kompletnosti u takto jednoduchého stroje?? Mě to vážně zajímá
  Můžeš mě prosím pěkně vysvětlit, co konkrétně tam v té dokumentaci, která byla mimochodem ofiko dodávaná k brusce, chybí? Co ti tam chybí ke kompletnosti u takto jednoduchého stroje?? Mě to vážně zajímá   , máš tam textovou část, protokol přesnosti, rozměry, data, řezy, vypsané přípravky atd.
 , máš tam textovou část, protokol přesnosti, rozměry, data, řezy, vypsané přípravky atd.
Za levno a 1 km odvoz vč. nastrojovky N1Zbýňa píše:A co bys tam potřeboval vyčíst? Kauf století znamená, že je za levno nebo nepoužitá?ovi-ivo píše:nemá prosím někdo kompletní manuál k nástrojové brusce bn 102a u tumlíka není myslím kompletní, shámím, protože jsem se náhodou dostal ke kaufu století a zakoupil tuto brusku...a tak začínám shánět na ni věci.