rádio do garáže

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
karelsklo

9. 4. 2016, 6:04

Ahoj,neměl by někdo na prodej staré rádio nejlíp s CD mechanikou a úplně nejlíp aby ta CD mechanika brala i MP 3 formát...S cenou bych se chtěl vlézt do "menšího množství stokorun"... :D
Nenašel by někdo něco jako na fotce?Od barvy být nemusí (ale klidně může)... :)
Přílohy
Photo0331.jpg
filla
Kontaktovat uživatele:

9. 4. 2016, 6:36

ja to vyresil takto

http://www.ebay.com/itm/Mini-MP3-USB-SD ... Sw5dNWqagJ" onclick="window.open(this.href);return false;
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Pawelson
Kontaktovat uživatele:

9. 4. 2016, 7:56

presne tohle radio mame a cd uz davno nejde,ber jedine usb
elbarto

9. 4. 2016, 8:45

Funcni CD je bohuzel prisny pozadavek. Kamaradi moji dilnu radijkama a jednou dokonce malou vezi s bednama svedomite zasobuji, ale bohuzel VZDY prave pro zemrele CDcko :-(
atlan

10. 4. 2016, 3:07

CD je posledna vec vhodna do dielne, prach a manipula ia s CD v dielni, to radsej CD prevoest do MP3 a mas to za par kacek. Tusim do 15 e stoji radio s mp3 ma usb alebo kartu.
Pawelson
Kontaktovat uživatele:

11. 4. 2016, 11:02

pak me napada jedine pc nebo ntb, ty maj mechaniky slušnější.
Thomeeque

11. 4. 2016, 5:28

http://aukro.cz/listing/listing.php?str ... ory-100979" onclick="window.open(this.href);return false;
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
elbarto

11. 4. 2016, 6:47

Docela Karla chapu. Obrabec ci mehaanik potrebuje v dilne ci garazi hudebni pohodu. Ceska radia jsou doslova kyblem hudebnich sracek, okorenenych 50 procenty nejstupidnesji reklamy. Radio 1 se neda poslouchat cely den, pokud u toho obrabec nezapali brcko. Posledni rozumne radio Beat uz reklamou tez nesetri a moudra Pepy Labuse, Dana Kohouta ci nove posily Vejvodaka se nedaji poslochat vecne. Navic nemusim 100x denne slyset, kde muzu objednat hrnecek ci jinou straslivou reklamni cetku. Ano je mozne, ze uz jsem protivny dedek. Naposledy jsem doslova vystriknul, kdyz mi komerni radio zacalo trestat Justinem Bieberem. Bohuzel pri skoku, ktery mel zneskodnit radio jsem prehlednul a rozlil plechovku barvy. Zaver je jasny, hudebni produkci v dilne nelze podcenovat :-)
filla
Kontaktovat uživatele:

11. 4. 2016, 6:52

elbarto píše:Docela Karla chapu. Obrabec ci mehaanik potrebuje v dilne ci garazi hudebni pohodu. Ceska radia jsou doslova kyblem hudebnich sracek, okorenenych 50 procenty nejstupidnesji reklamy. Radio 1 se neda poslouchat cely den, pokud u toho obrabec nezapali brcko. Posledni rozumne radio Beat uz reklamou tez nesetri a moudra Pepy Labuse, Dana Kohouta ci nove posily Vejvodaka se nedaji poslochat vecne. Navic nemusim 100x denne slyset, kde muzu objednat hrnecek ci jinou straslivou reklamni cetku. Ano je mozne, ze uz jsem protivny dedek. Naposledy jsem doslova vystriknul, kdyz mi komerni radio zacalo trestat Justinem Bieberem. Bohuzel pri skoku, ktery mel zneskodnit radio jsem prehlednul a rozlil plechovku barvy. Zaver je jasny, hudebni produkci v dilne nelze podcenovat :-)
nejsi stary dedek, to bych ja musel byt taky :) bohuzel mas pravdu, ja rikavam, ze radio svou kvalitou konci v momente, kdy zacne hrat kabaty
Josef
Sponzor fora

11. 4. 2016, 7:12

A nejvíce mne zarmucuje, že většina komerčních rádií má stejný playlist, takže když chceš slyšet oblíbenou skladbu, tak víš v kolik a na které stanici. Asi je to jednodušší s OSA. Prostě jim tam dají 30 listů dopředu (nebo poté) a mají vystaráno na obou stranách. OSA už ten vývar rozdělí svým kamarádům a je to v cajku. Docela by mne zajímalo, kolik ti parchanti pošlou třeba bábinkám z Clout, které jedna nejmenovaná stanice poměrně často přehrává. Pěkně si to Petr Janda a jeho kámoši nastavili.
HonzaCh

11. 4. 2016, 8:32

bu_bu píše:...Ale třeba to není pravda, kdyžtak mě popravte ...
Pokud se nemýlím, dosud to je jinak i bez popravy:
  • Doma platíš (máš platit) jednou za každé "odběrné místo", tedy každý samostatný barák, byt, chatu, latrínu na neobydlené zahrádce, …, nevadí, zda tam máš jedno nebo 1000 rádií. Můžeš čestně prohlásit, že tam rádio nemáš, a tím se z poplatku za dané místo vyvázat, ale musíš to udělat explicitně a nesmí tě nikdo bonznout, když tam uslyší vyřvávat Moravanku.
  • Podnikatel platí za každé rádio. Máš rádio v dílně i v kanclu? Tak cvajmal. Máš služební PC s TV kartou (která určitě umí FM nebo přijímat rádio z DVB multiplexů), protože se živíš grabováním videa z VHS kazet? Tak platíš za TV i rádio… :)
  • A co tak služební auto (s autorádiem)? Odpověď je nasnadě…výpalné za každé.
Tož, asi tak… Zadarmo ani Býbr neblije, i když si myslím, že by spíš posluchačům měli připlácet za ty sračky, co nám vesměs pouštejí. Platí se za vlastnictví rádia, ani ho nemusíš pouštět.

Překvapivě se prý neplatí za rádia v mobilech. Prý.

H.

PS: Tak mě napadá, že každý polovodičový přechod je potenciální krystalka…i pevnolinkový telefon je dnes elektronický s polovodiči a mohl by, byť nechtěně, sloužit jako rádio…jestli pak by vlastně neměli chtít platit i za to… ;)
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

11. 4. 2016, 8:36

to snad ani nerikej verejne nebo zas neco vymyslej a bude se platit z kazdeho polovodicoveho prechodu
a ze jich v PC mame
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
HonzaCh

11. 4. 2016, 8:46

robokop píše:to snad ani nerikej verejne nebo zas neco vymyslej a bude se platit z kazdeho polovodicoveho prechodu
a ze jich v PC mame
Ale naštěstí jen jeden pípák :)
filla
Kontaktovat uživatele:

12. 4. 2016, 6:33

pokud je to !prenosne radio majetkem zamestnance, ktery plati doma poplatek, tak je janda kratky, ovsem takovy pristroj musi mit revizi, nebo byt na baterky
karelsklo

12. 4. 2016, 6:40

bu_bu píše:
HonzaCh píše:[*]Podnikatel platí za každé rádio. Máš rádio v dílně i v kanclu? Tak cvajmal. Máš služební PC s TV kartou (která určitě umí FM nebo přijímat rádio z DVB multiplexů), protože se živíš grabováním videa z VHS kazet? Tak platíš za TV i rádio… :)[*]A co tak služební auto (s autorádiem)? Odpověď je nasnadě…výpalné za každé.[/list]
Tož, asi tak… Zadarmo ani Býbr neblije, i když si myslím, že by spíš posluchačům měli připlácet za ty sračky, co nám vesměs pouštejí. Platí se za vlastnictví rádia, ani ho nemusíš pouštět.
Vím že jsem to blbě napsal ( jenže starej dědek, jedny vokna na hnůj a druhý do lesa, líp to holt už neumím... co po mě taky kdo může chtít, no ...) pouze jsem se snažil jemně naznačit, že psát veřejně o rádiu v dílně v téhle době a v tomhle hajzlstátě mi nepřipadá jako úplně ten nejlepší nápad, omlouvám se
Ono je to do dílny doma v baráčku...Co se týká kvality rádií mluvíte mi z duše,nejhorší je že nechytám ani ten BEAT (jakkoli už taky stojí za prd...).Tak chci mít nějakou možnost pustit si něco dle vlastního vkusu,aspoň občas.
Natáhl bych si do sklepa internet (wifině se přes 80tku zeď moc nechce :D ) ale chci si to brát občas taky na zahradu k buřtování...Proto by byla fajn možnost aspoň toho CD.Ovšem 1000-1500,- za nové chtastítko se mi dávat nechce.Ale zdá se že už se něco rýsuje...
Odpovědět

Zpět na „Nákup“