to Engineer: cena schválena, zbytek můžem vyřešit přes SZ
jinak se mě libí jaký protiklady se tu sešly
Matice protikliky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Zjednodusene - vyvazovaci cepy (to je ten jednoduchy dil) najdete po ctyrech na ramu lokomotivy a slouzi pro uchyceni ke zvedaku. Na nich pak drzi lokomotiva pokud se vyndava podvozek (napr. za ucelem opravy). Vyrobci modelu to resi vystupkem ve vylisku ale tohle je hezci.Engineer píše:jjjj, něco takovýho bylo psaný v poptávce .... nevím sice k čemu to je, ale je to hezký. Popravdě se mi do toho moc nechtělo ale nakonec jsem to zkusil. Dva dny práce a hledání vhodnýho postupu než vypadnul použitelnej výsledek.vvitty píše:to vypada jako vyvazovaci cepy 1/87
Ta slozitejsi a mnohem zajimavejsi cast je antena radia pro komunikaci mezi strojvudcem a okolim.
Pan A. M. je proste hracicka a detailista

Kdo to tu před pár měsíci tvrdil, že správná velikost soustruhu je SUI 50, zajímalo by mne jak by na ní dělal toto.fmodel píše:no nechtěl bych to lovit ve šponách sv18ky
Elektrochemik holdující strojařině 
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1

Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
upnul by do něj engeneera i s tím jeho strojkem4rest píše:Kdo to tu před pár měsíci tvrdil, že správná velikost soustruhu je SUI 50, zajímalo by mne jak by na ní dělal toto.fmodel píše:no nechtěl bych to lovit ve šponách sv18ky

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Myslíš si to správně, Schaublin 65 plus nějaké speciální vychytávky k vrtání a závitování.sisi píše:Taky bych se rád podíval i když si myslim Schaublin.

Např. takovýto navrtávák http://www.rcmicrocars.eu/obchod/produc ... oduct=1819" onclick="window.open(this.href);return false;