hlavně odebrání hotového dílu

každopádně pogumovaní lepší. pas líp drží, a pokud brousíš na kontaktním kole mín se vylamujou zrna, páš má větší životnost a hlavně každej pás je nekde spojenej a pokud tam tu gumu nemáš tak v místě toho spoje to kope a jednou za otočku ti to udělá hlubší brus než jinde a při finišování jemnějším brusivem si tím můžeš přidělat dost práce navíc.t256 píše:Se drevem neni zadny problem. Ja to tak taky mel. Vyriznes kruhy z preklizky, slepis k sobe, prisroubujes hridel, osoustruzis/obrousis a mas kolo za par babek. Preklizka je tvarove stala a ani po case jsem nepozoroval zadne opotrebeni.
Gumu si bezne nechavam nalisovat na takove mensi valecky, dela se to pod velkym tlakem a musi na to byt forma. Pro 1ks se to IMHO nevyplati.
dal sis tam blbý odkazMartinhora píše:Dnes jsem konečně po dvouměsíčním utrpení způsobené těžkou operací dokončil a zprovoznil pětilistou hlavu. Byly dokonce provedeny i trhací zkoušky na profi zařízení a vše dopadlo OK. Koho to zajímá tak více na
Martinhora píše:Dnes jsem konečně po dvouměsíčním utrpení způsobené těžkou operací dokončil a zprovoznil pětilistou hlavu. Byly dokonce provedeny i trhací zkoušky na profi zařízení a vše dopadlo OK. Koho to zajímá tak více na http://www.gmheli.cz