Hihihipitíčko píše:Tahle diskuse o ušetřeném pětikilu bude za chvilku na vydání docela napínavé knihy.![]()
Jsem docela zvědav, kdo je vrah...

Ale zase to tlachání zvyšuje Robocopovi PAGE RANK

Hihihipitíčko píše:Tahle diskuse o ušetřeném pětikilu bude za chvilku na vydání docela napínavé knihy.![]()
Jsem docela zvědav, kdo je vrah...
Samozřejmě, že poznáš. Jestli teda na notebook nemáš ve zvyku koukat z metru. A i na 6 let starej IPS panel se bude koukat mnohem líp než na novej TN. O zbytku toho, cos napsal, platí zhruba to samý.. Dokud jsi mluvil o opotřebovanosti a dalších rizicích, spojených se stářím, dávalo to celkem smysl, todle už ne.martasg1 píše:A displej? Co je lepší? 6 let vysvícený displej v HD nebo nový klasický? Myslíš že poznáš HD na 15,6 palcích???
Přesně tak. Já mám 1366*768 a ve výkresech se mi právě kvůli nízkému rozlišení špatně zobrazují tloušťky čar. Pokud mám výkres na A2 a chci ho oddálit třeba jen o 10%, čáry mi změní tloušťku. 1366*768 TN je opravdu za trest.Thomeeque píše:Samozřejmě, že poznáš. Jestli teda na notebook nemáš ve zvyku koukat z metru. A i na 6 let starej IPS panel se bude koukat mnohem líp než na novej TN. O zbytku toho, cos napsal, platí zhruba to samý.. Dokud jsi mluvil o opotřebovanosti a dalších rizicích, spojených se stářím, dávalo to celkem smysl, todle už ne.martasg1 píše:A displej? Co je lepší? 6 let vysvícený displej v HD nebo nový klasický? Myslíš že poznáš HD na 15,6 palcích???
S displejem to záleží na konkrétní potřebě, a každý má také jiný vkus a jiné okoKratus píše:Přesně tak. Já mám 1366*768 a ve výkresech se mi právě kvůli nízkému rozlišení špatně zobrazují tloušťky čar. Pokud mám výkres na A2 a chci ho oddálit třeba jen o 10%, čáry mi změní tloušťku. 1366*768 TN je opravdu za trest.Thomeeque píše:Samozřejmě, že poznáš. Jestli teda na notebook nemáš ve zvyku koukat z metru. A i na 6 let starej IPS panel se bude koukat mnohem líp než na novej TN. O zbytku toho, cos napsal, platí zhruba to samý.. Dokud jsi mluvil o opotřebovanosti a dalších rizicích, spojených se stářím, dávalo to celkem smysl, todle už ne.martasg1 píše:A displej? Co je lepší? 6 let vysvícený displej v HD nebo nový klasický? Myslíš že poznáš HD na 15,6 palcích???