Kolečko
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
http://www.ebay.com/itm/MACH3-USB-CNC-E ... 3ccd42ee46" onclick="window.open(this.href);return false;
to jsou vyhozeny peníze, tento je mnohem lepší http://www.ebay.com/itm/HB04-LCD-Screen ... SwtnpXoESG" onclick="window.open(this.href);return false;
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
http://www.cdxhctech.com/html/edownloads/" onclick="window.open(this.href);return false;melirx píše:Takový mám,ale vůbec neví,jak ho dát do provozu,cinan neposlal k tomu žádný program
Oboji dvojí jsou vyhozený peníze... měl jsem to k Mach3 a bylo to k ničemu. Rychlejší bylo najet na obrobek klávesama (šipkama).
Problém těhle čínskejch sraček je že krokují i když člověk točí JOG rychleji. Další věcí je nepraktické JOG kolečko (kvalitní JOG kolečko stojí samotné 5 tis. Kč tak se není čemu divit).
A myslím že tam byly i jiné problémy, ale už si přesně nepamatuji co, ale za to si pamatuji že jsem to honem rychle vrátil
Problém těhle čínskejch sraček je že krokují i když člověk točí JOG rychleji. Další věcí je nepraktické JOG kolečko (kvalitní JOG kolečko stojí samotné 5 tis. Kč tak se není čemu divit).
A myslím že tam byly i jiné problémy, ale už si přesně nepamatuji co, ale za to si pamatuji že jsem to honem rychle vrátil

Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
na hovno je Mach, potažmo řízení pod Windows, na linuxcnc je velmi dobře odladěný driver včetně konfigurace, o které si můžeš pod Machem jen zdát, tvou popisované problémy nemám, od doby co mám tento ovladač, tak se na monitor podívam jen pro načtení programumartasg1 píše:Oboji dvojí jsou vyhozený peníze... měl jsem to k Mach3 a bylo to k ničemu. Rychlejší bylo najet na obrobek klávesama (šipkama).
Ano máš pravdu - chování v Linuxu nemohu posoudit - ten jsem nezkoušel.filla píše:na hovno je Mach, potažmo řízení pod Windows, na linuxcnc je velmi dobře odladěný driver včetně konfigurace, o které si můžeš pod Machem jen zdát, tvou popisované problémy nemám, od doby co mám tento ovladač, tak se na monitor podívam jen pro načtení programumartasg1 píše:Oboji dvojí jsou vyhozený peníze... měl jsem to k Mach3 a bylo to k ničemu. Rychlejší bylo najet na obrobek klávesama (šipkama).
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Ušetříš mi prosím trochu času stručným popisem jak to přesně funguje - co všechno to tedy umí reálně zobrazit na display ?filla píše:na hovno je Mach, potažmo řízení pod Windows, na linuxcnc je velmi dobře odladěný driver včetně konfigurace, o které si můžeš pod Machem jen zdát, tvou popisované problémy nemám, od doby co mám tento ovladač, tak se na monitor podívam jen pro načtení programumartasg1 píše:Oboji dvojí jsou vyhozený peníze... měl jsem to k Mach3 a bylo to k ničemu. Rychlejší bylo najet na obrobek klávesama (šipkama).
(vyměňuje si s tím LinuxCNC opravdu pozice jednotlivých os pro zobrazení na display ?)
Dík moc.
myslím, ze to k sobě nemáme tak daleko, dámě rec, podivas se, vyzkouší s, uvidisCZ_Pascal píše:Ušetříš mi prosím trochu času stručným popisem jak to přesně funguje - co všechno to tedy umí reálně zobrazit na display ?filla píše:na hovno je Mach, potažmo řízení pod Windows, na linuxcnc je velmi dobře odladěný driver včetně konfigurace, o které si můžeš pod Machem jen zdát, tvou popisované problémy nemám, od doby co mám tento ovladač, tak se na monitor podívam jen pro načtení programumartasg1 píše:Oboji dvojí jsou vyhozený peníze... měl jsem to k Mach3 a bylo to k ničemu. Rychlejší bylo najet na obrobek klávesama (šipkama).
(vyměňuje si s tím LinuxCNC opravdu pozice jednotlivých os pro zobrazení na display ?)
Dík moc.
Tak jsem to stáhl,nakopiroval podle readme,ale když dám usb do počítače a zapnu kolečko,tak to jen svítí a vsufe ukazuje nulu i když s tím tocim. Asi někde dělám něco špatněfilla píše:http://www.cdxhctech.com/html/edownloads/" onclick="window.open(this.href);return false;melirx píše:Takový mám,ale vůbec neví,jak ho dát do provozu,cinan neposlal k tomu žádný program