Tušírovací pravítko 400mm

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
martasg1
Sponzor fora

21. 6. 2014, 11:28

Ahoj všem,

vzhledem k vysokým cenám nových tušírovacích pravítek a nedostatku bazarových pravítek za rozumnou cenu jsem se rozhodl si tušírovací pravítko zhotovit.

A protože nejpřesnější tušírovací pravítko je nejlepší zaškrabat tak, že se zaškrabou tři tušírovací pravítka na sebe střídavě je nutné abych si pořídil materiál na tři kusy a vyhotovil tři kusy těchto přesných tušírovacích pravítek. Proto mi dvě přesná pravítka zbydou.

Předmětem prodeje jsou tedy dva kusy 400mm tušírovacích pravítek s profilem něco kolem 70x50mm (záleží na kvalitě polotovaru).
foto1.JPG
Návrh pravítka je na fotogrtafiích a výkresech. Je možné zhotovit dle přání buď obdélníkové se dvěma nebo více jemně zaškrabanými plochami k tušírování, nebo úhlové 45 stupňů.
To bude na domluvě.

Materiál bude Unibar 300 EN-GJL 300 (nejlepší šedá litina co jsem našel v kusovém prodeji). Polotovar materiálu vyjde cca na 600Kč.
Je možné se domluvit i na jiném rozměru profilu, ale s přiměřenou délkou.

Výrobu a zaškrabání udělám pro hranol se dvěma zaškrabanými plochami cca za 1000Kč.

Základní cena obdélníkového pravítka je tedy 1600Kč.

Pokud budete chtít odlehčení použitelné i jako otvory pro držení - udělám je. (případně si můžete nakreslit vlastní tvar odlehčení, návrhy uvítám).
Nebo můžu zhotovit pravítko úhlové s 45 stupňů tušírovací plochou.
Dále se můžeme domluvit, že nechám třetí stranu přebrousit a můžete jej použít na měření.
Také můžeme nechat materiál uměle zestárnout pokud bude přijatelná cena a případně žíhat po frézování odlehčení nebo varu 45 stupňů.

Vše se dá domluvit.

Modře vyznačeny tušírovací plochy.

V případě zájmu prosím SZ.
Přílohy
foto2.JPG
foto3.JPG
foto4.JPG
vykres1.JPG
vykres2.JPG
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
chb

21. 6. 2014, 2:09

děkuji za nabídku, ale už jsem investoval do desky, nyní budu chvilku zase jen šetřit
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Josef
Sponzor fora

21. 6. 2014, 10:14

Proč 45°? Na rybiny se používá nejvíce 55°a 60°. Pokud chceš mít stabilní pravítko, je normalizační žíhání nutnost.
martasg1
Sponzor fora

21. 6. 2014, 10:31

Jak jsem psal, umělé stárnutí a žíhání je možné. Zajistím. Úhel je možný jaký si budeš přát. Jestli máš zájem?
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
Josef
Sponzor fora

21. 6. 2014, 11:02

Já pravítka mám. Jen jsem dal připomínku k úhlu a odstranění pnutí.
echt

21. 6. 2014, 11:11

... a co třeba něco universálnějšího ?
Přílohy
X1.jpg
Josef
Sponzor fora

21. 6. 2014, 11:21

Ideální provedení, jenže cena už bude někde jinde.
sergio

26. 1. 2015, 6:44

Jak to nakonec dopadlo s těmi pravítky ? Vznikly nějaká ?
Grad

21. 9. 2016, 9:17

Zajímavé, pokud by to bylo aktuální...
Habešan
Kontaktovat uživatele:

22. 9. 2016, 4:41

Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“