Horizontální frézka TOS
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Díky za názor. No všiml jsem si, že tady je to s prodejem trošku horší a spíš se všechno řeší a nic neprodá
Asi se pokusím dát dohromady tu hlavu, ale moc si nevěřím, že to vyjde, protože už jsem to jednou zkoušel a došlo mi tuším že za nějakých 1500,- úplně jiné ozubení k hlavě než jsem chtěl a další pokus jsem vzdal:-) Jenže pod cenu 30000,- opravdu už jít nechci, tak se ještě pokusím o zázrak a snad to dám dohromady:-)

No pomalu nad touto možností taky začínám přemýšlet. Ona jako není špatná, pojezdy má skvělé a je bez vůlí a hlavně svou tuhostí předčí kdejakou stojanovou vrtačku. Ideálně kdybych dokázal dát dohromady tu hlavu...potom by se možná i hodila na nějaké dokončovačky.Jimmy píše:Být moje, tak ji popravdě asi neprodávám, když jsem do ni tolik vrazil a nebo se holt smířím s tím, že na tom dost tratím. Minimálně bych si k sobě zkusil vzít někoho z oboru a dopasoval na to tu vertikální hlavu. Pokud se to udělá dobře a ta hlava se k tomu velikostně hodí, tak to tý frézce určitě zvedne hodnotu a někdo si ji třeba do dílničky koupí.
No pomalu nad touto možností taky začínám přemýšlet. Ona jako není špatná, pojezdy má skvělé a je bez vůlí a hlavně svou tuhostí předčí kdejakou stojanovou vrtačku. Ideálně kdybych dokázal dát dohromady tu hlavu...potom by se možná i hodila na nějaké dokončovačky.Jimmy píše:Být moje, tak ji popravdě asi neprodávám, když jsem do ni tolik vrazil a nebo se holt smířím s tím, že na tom dost tratím. Minimálně bych si k sobě zkusil vzít někoho z oboru a dopasoval na to tu vertikální hlavu. Pokud se to udělá dobře a ta hlava se k tomu velikostně hodí, tak to tý frézce určitě zvedne hodnotu a někdo si ji třeba do dílničky koupí.
No buď rád, kdyby se neřešilo, tak bys to teď x let prodával za nesmyslnou cenu a strašně se divil, proč sakra lidi nevolají...jarinek07 píše:Díky za názor. No všiml jsem si, že tady je to s prodejem trošku horší a spíš se všechno řeší a nic neprodá
zavolá svoboda a obratem vystaví za 60brutal píše:No buď rád, kdyby se neřešilo, tak bys to teď x let prodával za nesmyslnou cenu a strašně se divil, proč sakra lidi nevolají...jarinek07 píše:Díky za názor. No všiml jsem si, že tady je to s prodejem trošku horší a spíš se všechno řeší a nic neprodá
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ted jen pro moji zajimavost, mohl bys blejsknout tu hlavu? Take tuto frezku mam tak me zajima co je mysleno jako "novejsi hlava"?
A pro zajimavost, na me frezce neko to ozubene kolo pro nahon hlavy přivařil, takze horizontku z toho uz neudelam.
A pro zajimavost, na me frezce neko to ozubene kolo pro nahon hlavy přivařil, takze horizontku z toho uz neudelam.
Myslím že Svoboda a spol takové věci kupuje za 5.000,- a to i s kompletním příslušenstvímfilla píše:zavolá svoboda a obratem vystaví za 60brutal píše:No buď rád, kdyby se neřešilo, tak bys to teď x let prodával za nesmyslnou cenu a strašně se divil, proč sakra lidi nevolají...jarinek07 píše:Díky za názor. No všiml jsem si, že tady je to s prodejem trošku horší a spíš se všechno řeší a nic neprodá

Tak na to vem jed!brutal píše:Myslím že Svoboda a spol takové věci kupuje za 5.000,- a to i s kompletním příslušenstvímfilla píše:zavolá svoboda a obratem vystaví za 60brutal píše:
No buď rád, kdyby se neřešilo, tak bys to teď x let prodával za nesmyslnou cenu a strašně se divil, proč sakra lidi nevolají...

Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Kazdy nejak zaciname a tapeme. Pokud opravdu nekec.. tak nejvetsi ulet je ta elektrika. Nechce se mi ani verit, zes tam nasypal za veci, ktere jsou k sehnani za par kacek. T6 20kc kus (muj stale oblibeny stavebni prvek), zdroj 200, stykace po stovce, motorovky R100 jsou po 50, bezpecnosti rele bych s tebou za neco vymenil, mam jich hafo. Alu krabka je zbytecne velka, montazni packy vzadu osklive. Nikde tam nevidim prepinani smeru otaceni vlevo/vpravo ? Tyhle drahe relay zacinaji byt spis moda na stare klumpry. Pokud mas opravdu na el. fakturu je to smutny pribeh. Kdybych uz chtel investovat cas venuju se spis ss brzdeni, kdyz investovat penize tak menic. V otazce bezpecnosti mi okamzite stojici vreteno prijde vic nez hrani na bezpecnostni rele. Stroj bez vertikal hlavy je otazka 15-20 tis.s DPH, kdyz se zadari lepsi ceny zeleza. Pokud ses opravdu tak vydal, dej si praci, napasuj hlavu a stroj si nech. Uvedena cena je 2x vyssi nez realita. Taky mam jednu stavbu (psa s kocici hlavou) a ruska kebule s vysuvnou pinolkou je bajo 

Když si to tak čtu, tak mi nezbývá než s vámi souhlasit. Chybami se člověk učí a než na ní tratit vložené tisíce, tak si raději dám práci s tou hlavou a snad už ji pak nějak využiju.DwPetr píše:nedávno tu byla vertikála i s odměřováním za 42. taky bych byl pro to dodělání hlavy.