Identifikace brusky na plocho
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Minimálně si člověk může udělat představu o reálných cenách aby pak nekoupil nějakou předraženou herku o které si myslí že je zadobře.
Jen bych to dával do jednoho vlákna a ne každému inzerátu dělat vlastní vlákno.
Jen bych to dával do jednoho vlákna a ne každému inzerátu dělat vlastní vlákno.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
V jednom vláknu by to určitě bylo lepší. Třeba tak nějak jako je to tady?
Vláďa
http://www.strelectvi.cz/forum/tipy-na- ... t1959.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.strelectvi.cz/forum/tipy-na- ... t1959.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Do jednoho vlákna bych to nedával. Spíš bych navrhoval v "Ebay, aukro, a jine" udělat podskupiny "Frézky", "Soustruhy", "Brusky", atd. a tam už by byly vlákna k jednotlivým inzerátům. To by bylo přehlednější. Ono u některých kousků se debatuje celkem dost a pak by v tom byl zase bordel o čem je vlastně řeč.
Jestli tedy "polotovar" na kterém je toto fórum vytvořeno umožňuje ještě další dělení.
Jestli tedy "polotovar" na kterém je toto fórum vytvořeno umožňuje ještě další dělení.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
muj nazor je
ze ve chvili kdy je to tak zajimave ze to nekdo prida i sem na forum
tak uz je to vetsinou v tu chvili nekym zarezervovane kdo to taky cetl
nedelejme si iluzi ze ten bazos atd... cte 5 lidi
vysledkem je ze tomu prodejci zavola dalsich 30 lidi
a on s vidinou prachy podkopne toho kdo rezervoval (cest vyjimkam)
tj. urcite je to kontraproduktivni
kdo hleda najde
kdo je linej hledat ten si nezslouzi
za me tedy spis tyhle inzeraty nedavat
inzerovat pouze svoje vlastni prodeje na jinych serverech
ze ve chvili kdy je to tak zajimave ze to nekdo prida i sem na forum
tak uz je to vetsinou v tu chvili nekym zarezervovane kdo to taky cetl
nedelejme si iluzi ze ten bazos atd... cte 5 lidi
vysledkem je ze tomu prodejci zavola dalsich 30 lidi
a on s vidinou prachy podkopne toho kdo rezervoval (cest vyjimkam)
tj. urcite je to kontraproduktivni
kdo hleda najde
kdo je linej hledat ten si nezslouzi
za me tedy spis tyhle inzeraty nedavat
inzerovat pouze svoje vlastni prodeje na jinych serverech
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Víte co mě hrozně štve všude? že když je něco dobrýho, tak se někdo ozve začne do toho šťourat a pak se to zruší...
Souhlasím s Lubošem - je to dobrý zdroj o představě o cenách i když jsou předměty již prodané.
Souhlasím s Alešem - nechat vlákna tak jak to je a nic neměnit.
Přijďte nejdříve s něčím novým a pak až se to osvědčí tak zrušte to staré...
Za mě nic neměnit.

Souhlasím s Lubošem - je to dobrý zdroj o představě o cenách i když jsou předměty již prodané.
Souhlasím s Alešem - nechat vlákna tak jak to je a nic neměnit.
Přijďte nejdříve s něčím novým a pak až se to osvědčí tak zrušte to staré...
Za mě nic neměnit.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
Souhlasím, že kdo si chce udělat představu o cenách - přesněji řečeno reálných cenách - tak by měl sledovat inzerci. Nicméně dle mého si nestačí udělat průzkum jen na základě aktuální nabídky, ale sledovat inzerci minimálně několik měsíců. Některé věci se prostě objevují relativně řídce. To co je zde jsou buďto minimální ceny, nebo často různé excesy, které se hned tak opakovat nemusí, jestli vůbec.
Já třeba rozumnou cenu za kompletní FA3U (svislá hlava, rameno, alespoň jedno opěrné ložisko) ve slušném stavu považuju 30 000,-. Ale to bych nepovažoval zase za až tak zajímavé to sem dát. Nicméně nenapadlo by mě to, kdybych na ní narazil třeba za 20 000,-.
Co se týče na generování různých excesů ze strany prodávajících. Jako třeba věřím, že se to děje u věcí jako šeping MS200, který se vejde kamkoliv. Nicméně pochybuju, že by se tohle dělo třeba u hrotové brusky 5U, která má 5 - 6 tun a zabere já sám nevím kolik místa. Nakonec i hrotová bruska Zbrojovka Strakonice co jsem sem dával je v nabídce stále a to už, předpokládám, takové monstrum není. Takže asi ani tam prodávajícímu nevolalo hafo lidí z CNC fóra. Mít jí kam dát tak jí vezmu, ale jsem rád, že se momentálně vejdu alespoň s 1U. Takže otázka je, proč zase někde takové nabídky nepresentovat.
Ohledně platnosti inzerátu ve vláknech - já klidně můžu vzít zodpovědnost za svojí "produkci" a tam kde je to pryč (ve smyslu že je inzerát smazán, samozřejmě kontaktovat prodávajícího s dotazem na aktuálnost nebudu) vlákno smazat. Když to tak bude dělat každý, tak to přispěje k přehlednosti. Akorát si nejsem jist, jestli vlákno, kde už jsou něčí odpovědi, mi smazat půjde, a zatěžovat tím admina nebudu (protože by mě asi pak už poslal někam). Další věc je, že v některých vláknech je celkem zajímavá debata ohledně nabízeného stroje - viz třeba opět horizontální vyvrtávačka nebo frézka na ozubení. A to může být pro někoho užitečný zdroj informací. Sice v sekci "Prodej" to asi nikdo hledat nebude, ale on ledacos najde šmírák Google.
Já třeba rozumnou cenu za kompletní FA3U (svislá hlava, rameno, alespoň jedno opěrné ložisko) ve slušném stavu považuju 30 000,-. Ale to bych nepovažoval zase za až tak zajímavé to sem dát. Nicméně nenapadlo by mě to, kdybych na ní narazil třeba za 20 000,-.
Co se týče na generování různých excesů ze strany prodávajících. Jako třeba věřím, že se to děje u věcí jako šeping MS200, který se vejde kamkoliv. Nicméně pochybuju, že by se tohle dělo třeba u hrotové brusky 5U, která má 5 - 6 tun a zabere já sám nevím kolik místa. Nakonec i hrotová bruska Zbrojovka Strakonice co jsem sem dával je v nabídce stále a to už, předpokládám, takové monstrum není. Takže asi ani tam prodávajícímu nevolalo hafo lidí z CNC fóra. Mít jí kam dát tak jí vezmu, ale jsem rád, že se momentálně vejdu alespoň s 1U. Takže otázka je, proč zase někde takové nabídky nepresentovat.
Ohledně platnosti inzerátu ve vláknech - já klidně můžu vzít zodpovědnost za svojí "produkci" a tam kde je to pryč (ve smyslu že je inzerát smazán, samozřejmě kontaktovat prodávajícího s dotazem na aktuálnost nebudu) vlákno smazat. Když to tak bude dělat každý, tak to přispěje k přehlednosti. Akorát si nejsem jist, jestli vlákno, kde už jsou něčí odpovědi, mi smazat půjde, a zatěžovat tím admina nebudu (protože by mě asi pak už poslal někam). Další věc je, že v některých vláknech je celkem zajímavá debata ohledně nabízeného stroje - viz třeba opět horizontální vyvrtávačka nebo frézka na ozubení. A to může být pro někoho užitečný zdroj informací. Sice v sekci "Prodej" to asi nikdo hledat nebude, ale on ledacos najde šmírák Google.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Já teda nevím, ale mě se ukazují témata co jsem prohlédl, nebo do nich nikdo nepřispívá, jako neaktivní, a tímpádem je ignoruji...takže za mne nemazat a dále házet zajímavé odkazy. Osobně se rád podívám koho co zajímá. Tolik to snad server nezasírá? 

Čína okopíruje vše...i rychlost dodání České pošty...
Tak už drobeček dorazil 
Na fotkách vypadal jako drobeček, ale když jsem ho uviděl na živo tak to moc drobeček teda není...
Myslel jsem že to bude něco ve velikosti TOS 1U a že to bude podle papírů lehčí no a je to větší a řidič říkal že to bude i těžší - prej něco ke dvou tunám.
Protože jsem nedočkavej tak jsem hned doslova odbahnil magnet a mým laickým pohledem musím říct - vypadá slušně
Bruska musela někde hooodně dlouho stát protože na magnetu 5mm vrstvu mazu (olej, šmír, prach) se musel nanášet alespoň 20 let.
Na štítku je ZPS N.P. Gottwaldov a nic víc tak nevím jestli je to ten typ BPH20?

Na fotkách vypadal jako drobeček, ale když jsem ho uviděl na živo tak to moc drobeček teda není...
Myslel jsem že to bude něco ve velikosti TOS 1U a že to bude podle papírů lehčí no a je to větší a řidič říkal že to bude i těžší - prej něco ke dvou tunám.
Protože jsem nedočkavej tak jsem hned doslova odbahnil magnet a mým laickým pohledem musím říct - vypadá slušně

Bruska musela někde hooodně dlouho stát protože na magnetu 5mm vrstvu mazu (olej, šmír, prach) se musel nanášet alespoň 20 let.
Na štítku je ZPS N.P. Gottwaldov a nic víc tak nevím jestli je to ten typ BPH20?
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy