sco_27 píše:Ahoj,
tak teda trochu konštruktívnej (dúfam) kritiky:
-volil by som trochu väčší profil na rám aj na portál, s ohľadom na vašu požiadavku so svižnou dynamikou (čo si pod tým predstaviť?)
No pokud dobre pocitam jen samotny ram uz ma takto neco kolem 650Kg. Ale na pojezdove profily jsem uvazoval dat profil z 8 nebo 10. To uz se ale zaciname pomalu blizit tune.
Cim rychleji tim lepe.
-asi máte prehodené označovanie osí, zvyčajne sa pri tomto usporiadaní nazýva os na ráme "X" a os na portáli "Y"
Ja jsem bohuzel zvykly mit Y na delsim rozjezdu. A nikdo s tim uz nic neudela.
-rám rozdeliť na bočnice a priečky, čím sa docieli ľahšie a lacnejšie obrábanie, žíhanie, transport. Vedenie a hrebeň by som umiestnil na vrch rámu, a z vnútornej strany by sa ofrézovali platničky pre spájanie rámu (bočnice) s priečkou (na jedno upnutie=lepšia presnosť, nižšia cena)
boky potrebujeme mit volne pristupne kvuli manipulaci s materialem, ktera bude castecne z obou boku. takze zadne zvysene bocnice ci vedeni z vrchu.
-zbytočne vysoké konzoly portálu, treba zvýšiť rám alebo utopiť stôl, tak ako to je sa zbytočne stráca na tuhosti a degraduje dynamika
vyska Z je 260mm nad zakladni deskou. na mene jit uz nemuzu. voziky vedeni jsou co nejvyse to slo. no o cca 20mm by se dali mozna jeste zvednout.
-celá zostava osi Z mi príde nedotiahnutá, ešte by som sa tomu povenoval
Zko neni jeste hotove. Ma tam byt navic jeste laser na popisovani dilu takze tam budou dve Zka vedle sebe.
-krytovanie všetkých osí
krytovani zde neresim, pocitam ale s nim. taky s odsavani a vyvevou.
-silnejšie motory
2x nominalni 4Nm, spickove az 2x 12Nm na pastorku (prevod 3.2:1) ozubeneho hrebenu pro Y (delsi rozjezd) je malo? Me to prislo docela dost

Ale vymenit serva za 750W neni asi zadny problem, cenove je to prakticky stejne.
-min. 3 kotviace platne s možnosťou výškového štelovania na každej bočnici - na takej dĺžke ten rám prehne podľa nerovnosti podlahy
Rektifikacni nozky nejsou videt. Bude jich dole minimalne 15 neb v hale je vyspadovana podlaha.
Neber to v zlom, iba posúvam ďalej čo som sa naučil pri svojej ceste.

Ľuboš