Šroub M10

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
tomaslad

9. 1. 2017, 7:13

Opravuji svou nepřesnost, polsko-vietnamský cetkový market není OBI, ale Baumax, pod novým polským majitelem. JInak ta cenová garance Hornbachu není nějaká letáková akce, ale už snad 2 či více let trvající politika. Kámoš tam na základě této mé informace koupil před měsícem kladivo Makita HR 2470 T, regálová cena snad 5.300 Kč, za 10 minuch odcházel s touto vrtačkou za cca 3850 Kč. To mi přijde docela dobrý, flexibilní. Ad. průměry vodičů, to mě nikdy nenapadlo to měřit, změřím, i když licna se asi bude měřit hůře. Dobrá je též v Platforma, market pro řemeslniky via IČO, vše pod jednou střechou a obchoďaci fakt dělají spešl nabídky/slevy, ale tu Platformu teď taky prodali jinému investorovi, a nějak se to začíná tam horšit. Například vždy o víkendu měli dopoledne zdarma pro zákazníky koláče, prodavačů měli na place víc než zákazníků, no teď už je z nějakého důvodu s koláčema utrum :)
elbarto

9. 1. 2017, 8:05

Promin neni to nijak cilene, bohuzel musim opet oponovat. Platforma je nejstrasnejsi market v Praze co nam to tady hustis do kebuli chlape ? Minimalni vyber zbozi, hromada reci o velkoobchodu, ceny absolutne nezajimave. Stale otravne telefony s dotazy proc tam vice nenakupuju ci proc jsem zrusil registraci. Take proto zkrachovali a zkrachuji zase. Pokud tam chodis na kolace, potom OK. S tou Platformou to byl tedy goool. Nedelas doufam nejakou agitaci mrtvym marketum po forech ??
At nejsem pouze negativni. Ty lepsi markety (Hornbach, Bauhas)je obcas mozne i pochvalit za bezproblemove vraceni zbozi bez udani duvodu a ve vetsine pripadu za slusny pristup k vyrizovani reklamaci. Kupuju tam cinska kanga (s Boschem bezdecko na brigade po hodine utece) kanga hori, market meni. Asi nakoupi tak lacine, ze jim tato hra nevadi.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

9. 1. 2017, 9:26

platforma jsou fakt tragedi :(
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
4rest

12. 1. 2017, 2:05

Nevím, ale při posledním nákupu mne naštval Akros, jako super firma, velký sortiment, slušné ceny. To že týpek ve skladu půl hodiny odsypává šroubečky, matičky a podložky (bral jsem po 500ks a asi 30 položek) to chápu, ale že jinej ve skladu hledá víc jak hodinu tyčku průměr 13, 304 automatovky nerezi, mne dostalo.

Jinak k tomu výhodnému nákupu. Já jsem před lety koupil Makitu GA5030 http://makitanaradi.cz/makita-ga5030.html?___SID" onclick="window.open(this.href);return false; po nějaké době jsem usoudil, že by možná stálo za to, abych pořád nepřehazoval kotouče koupit další. Typově ta samá z OBI odešla po hodině a půl práce s copánkovým kotoučem. Prostě se rozsypal převod. Koukám na krabici a na té z OBI je made in Romania a na té z e-shopu made in Japan, OBI brusku vyměnilo. V létě jsem si kupoval v tom samém e-shopu třetí a ta je zase made in Japan. Při druhé reklamaci té brusky z OBI jsem se o tom bavil s chlapíkem a ten tvrdil, že mají "speciální série, jen pro ně". Takže to že koupil "levně" kladivo může znamenat, že za pár let pošupajdí pro nové.

S elbartem lze souhlasit v tom, že na stavbu jen největší mr..u, protože když člověk vidí, jak teď mají elektrikáři hozenou akuvrtačku ve sněhu a kape jim na ní ze střechy, tak by je nejradši nakopal. Podle vercajku člověk snadno pozná, živnostníka a dělňase. Živnostník má povětšinou Hilty, Metabo, Makitu. Dělňas Extool, B&D apod.
Elektrochemik holdující strojařině :-)
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
elbarto

12. 1. 2017, 10:07

To rest: s tim rozdelenim China & Japan tedy cumim, to je mazec. Ty copankove i jen dratene kotouce jsou doslova zabijakem uhlovek. Mozna je to vetsi sila nez pri pizlani. V kazdem pripade kotouc je po nejake dobe krute nevyvazeny a zemre lozisko. Na tohle pouzivam uz jen starou flexu, ktera je zase uz hazivosti a timto kotoucem docela zabijacka. Kamaradi klepiri delaji s jezkama zasadne bez krytu a cpec. ten copanek dokaze pekne kousat.
Rambo007

14. 1. 2017, 6:47

elbarto píše:Jo,jo,jo, markety dobre vedi, ze halire delaji talire. Zavitova tyc v Hornbachu 99kc ve Frerone 25. Mas pravdu, ze to neni jen o penezich. Uz tam nekupuju vubec nic, presne jak pises. Srouby na sobe sice maji sice vyrazeno 8.8 coz mam obavu vubec neni realita. Kdyz ukroutim 12cku jednou rukou stranovym klicem je neco spatne. Bohuzel Ferona v pevnostnich sroubech toho take moc nema, Fabory je bez komentare, Beroun daleko. Kdyz uz tam jedu snazim se hodne doplnovat zasoby v dilne. Do 12 pevnosti maji prakticky vetsinu rozmeru na sklade, ceny super jinak by tam z okolnich vsi a JZD nikdo neprijel.
Tím Berounem máš na mysli Hýskov, nebo něco neznám? Díky za odpověď.
elbarto

14. 1. 2017, 6:55

To Rambo: pisu to asi blbe. Kdyz napisu Hyskov, tak nezapadni obyvatele CR nemusi vedet zda to je Morava ci Vysocina. Beroun zna kazdy. Slusny, levny, pevnosti veci na sklade. V Praze je guferarna znama spis jako zeleny domecek, tady se rika v modrem domecku.
http://spojmat-hyskov.cz/#utm_source=fi ... .cz-188864" onclick="window.open(this.href);return false;
4rest

14. 1. 2017, 8:25

Až na to že kupovat cokoliv v zeleném domečku je za trest. Jednou mi tam odměřovali 20 m pneumatické hadice skoro 20 minut, aby mi řekl, že už má jen 17 metrů :evil: Prostě ochota tamních prodavačů mi přijde jako před lety v GM na Křižíkovce.
Elektrochemik holdující strojařině :-)
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
lubos
Sponzor fora

14. 1. 2017, 8:36

4rest píše:Až na to že kupovat cokoliv v zeleném domečku je za trest. Jednou mi tam odměřovali 20 m pneumatické hadice skoro 20 minut, aby mi řekl, že už má jen 17 metrů :evil: Prostě ochota tamních prodavačů mi přijde jako před lety v GM na Křižíkovce.
Není to náhodou tím že původní firma která byla leta v zeleném domečku ( dimer ) je už pár let jinde?
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“