Zde nová stojí 28000+dph ta samá z číny jen s jiným konektorem 7500

Mám jen fotku pulsu zapojení do konektoru. Dá se z obrázku vyčíst jak to zapojit a nebo nemám šanci to nějak napojit?
Ten new model s tou jinou koncovkou je ten 15 pin konektor?Jakub737 píše:To RaS:je to jinak žádná osa tam teď není je to fiber laser s pracovní plochou 110x110 mm a zaostruje se pomoci šroubu manuálně takže manuální osa Z. Doteď se ty rotační osy dávali mimo laser takže napájení a driver k rot ose mimo laser a z driveru šli 4 kabely do laseru a jelo to. Jenže máme new model a je tam jiná koncovka a já nevím jak teď postupovat.A kouknou do nej nemůžu jsou tam pečetě máme ho v zaruce. Pomohlo to trochu?
lubos píše:No tipoval bych že k tomu stejně budeš potřebovat driver to za prvé.
Následně mi trochu chybí napájení v tom konektoru třeba nějakých 5V ( tipoval bych že výstupy EA EB jsou enkodérové a tak by tam napájení bylo potřeba), ale to se klidně můžu plést. Zbytek zapojení step a dir je vcelku jasný. Je v systému nějaké nastavení té osy? ( pokud ne může se ti stát že budeš mít jiný převodový poměr než výrobce zamýšlel a nebudeš schopný to změnit. Taky se mi nezdá proč by tam byl tak velký konektor, nechybí třeba ještě jedna stránka? Případně není to pro jiný model?
lubos píše:A nějaké reálné foto té origo osy by nebylo? typ výrobce a tak.
V každém případě k téhle ose musíš koupit driver a dodělat k ní nějaký koncák ( pokud s ním stroj počítá).