Kuzel mezi mk2 a mk3
mrkni na metrické kužely
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Mozna spis napis co to je za stroj, pokud to neni homemade stavba, treba nekdo bude vedet. Resil jsem to same z pohledu profiku smesny dotaz, dnes se tomu smeju sam. Moje patrani spocivalo co je mezi MK3 a MK4 za rozmer. Byl to metricky kuzel M40. Metricky kalibr M30 a M40 mam, ale to tvoje je mensi. Jukni na Svobodaka a uvidis co se vsechno vyrabelo a koukam je to hafo redukci.
http://www.nastrojenaradi.cz/upinaci-na ... howPages=4" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nastrojenaradi.cz/upinaci-na ... howPages=4" onclick="window.open(this.href);return false;
...teda M40 (Me40) je ale od MK4 ještě hooooodně daleko...elbarto píše:Mozna spis napis co to je za stroj, pokud to neni homemade stavba, treba nekdo bude vedet. Resil jsem to same z pohledu profiku smesny dotaz, dnes se tomu smeju sam. Moje patrani spocivalo co je mezi MK3 a MK4 za rozmer. Byl to metricky kuzel M40. Metricky kalibr M30 a M40 mam, ale to tvoje je mensi. Jukni na Svobodaka a uvidis co se vsechno vyrabelo a koukam je to hafo redukci.
Myslíš asi M32, ten už je blíž, ale i ten je o kousek větší oproti MK4.
M
Pěkný den, ta délka je celková, nebo mezi změřenými průměry? Pokud by ta vzdálenost byla celková a mezi průměry by bylo 70 mm, pak se jedná o metrický kužel 1:20. Ve starých tabulkách sice průměr 20 mm není , ale kdo ví. (Jsou tam pr. 4, 6, 9, 12, 18, 24, 32, ...)
Tak se mi stále nepodařilo najít copak to mám za kužel ale v našel jsem ještě jeden co jsem k soustruhu dostal. Délka celková 79mm, D 20,6mm, d 16,6mm
Abych se znova pokusil najit odpoved tak kdo mi řekne co to je za kužel nebo jestli se dá koupit popřípadě ho někdo má na zapůjčení a vyzkoušení.. Zkrátka za pomoc která bude na 100% úspěšná pošlu 200kč na provoz fora. Není to moc ale každá koruna dobrá a třeba někdo doma pohledá v knihach nebo v paměti. Jinak soustruh rok nevím ale dle štítku M.Z. Kodiček Slévarna Na poříčí
Dík za pomoc
Abych se znova pokusil najit odpoved tak kdo mi řekne co to je za kužel nebo jestli se dá koupit popřípadě ho někdo má na zapůjčení a vyzkoušení.. Zkrátka za pomoc která bude na 100% úspěšná pošlu 200kč na provoz fora. Není to moc ale každá koruna dobrá a třeba někdo doma pohledá v knihach nebo v paměti. Jinak soustruh rok nevím ale dle štítku M.Z. Kodiček Slévarna Na poříčí
Dík za pomoc
No kuželovitost 1:20 znamená, že na každých 20mm je jeden mm na průměru méně či více . Takže pokud máš 80 mm délku, děleno 20, je rozdíl 4 mm, čemuž odpovídají i ty míry u průměrů, co udáváš (20,6 -16,6=4).
Takže ještě změř průměr té díry v nejširším místě, kam cpeš ten kužel, a pokud to bude kolem 18 mm, tak to bude pravděpodobně Metrická 18.
Takže ještě změř průměr té díry v nejširším místě, kam cpeš ten kužel, a pokud to bude kolem 18 mm, tak to bude pravděpodobně Metrická 18.