Kolowratský zázrak™
neboj se toho a ohul tomu, alespoň 2x. skus to někde na kousku par cm..
do hliniku 250 ? to by mělo jit hodně nad 500 ne ?
to hazeni je asi problém .. nejde tu frezu zasunout hlouběji do vřetena ? to by se asi zlepšilo..
do hliniku 250 ? to by mělo jit hodně nad 500 ne ?
to hazeni je asi problém .. nejde tu frezu zasunout hlouběji do vřetena ? to by se asi zlepšilo..
Tudle frézu mám zrovna poslední (mám docela dost čínských 2mm dvoubřitek, ale mám trochu pochybnosti o kvalitě, minimálně geometrie na konci je trošku jiná).lubos píše:Pokud jsi měl dost nástrojů mohl jsi do těch okének zkoušet co se dá
OK, jestli bude čas, zkusim.Kvako1 píše:neboj se toho a ohul tomu, alespoň 2x. skus to někde na kousku par cm..
HPTec katalog řiká Al 200-250m/min a ta moje fréza vypadá úplně stejně, žádný povlak atp. Moje vřeteno stejně na těch 40000 končí.Kvako1 píše:do hliniku 250 ? to by mělo jit hodně nad 500 ne ?
Nechci to nořit do kleštiny hlouběji než po začátek zůžení, takto to bylo nadoraz. Mám v plánu koupit přesnou Rego-Fix kleštinu, toto je čína, pak se uvidí.Kvako1 píše:to hazeni je asi problém .. nejde tu frezu zasunout hlouběji do vřetena ? to by se asi zlepšilo..
Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino