10tka díra dokonale v ose na délce 80 mm
Už jsem psal výše kleština na 10tku tyčovinu na švýcara.
Aeroomni píše:Už jsem psal výše kleština na 10tku tyčovinu na švýcara.

Nebylo by lepší si kleštiny koupit???

Na takovýho svýcara se nikde na Zemi neprodávaj 

Aeroomni:
Shrnu co je švýcar:
Jednotka s kleštinou a motorem co jede po saních a tlačí kulatinu do kalibrované díry, za kterou těsně číhá kudla co to obrobí ?
To je celej fór ? A jde Ti o tu kleštinu, nebo o ten průvlak ?
P.S. Má pravdu robokop předsedo !!!
Pleskni sem třeba fotku čmáranice rukou, ať neplácáme do luftu...
Shrnu co je švýcar:

To je celej fór ? A jde Ti o tu kleštinu, nebo o ten průvlak ?
P.S. Má pravdu robokop předsedo !!!
Pleskni sem třeba fotku čmáranice rukou, ať neplácáme do luftu...
No ono ta klestina je fakt jen 80 mm dlouha trubka prumer 30 out a 10 in:)) Na tom neni co malovat:)
Naposledy upravil(a) Aeroomni dne 2. 3. 2009, 8:49, celkem upraveno 1 x.
klid, je to jen pokus jake dosahnu presnosti - je jasne ze to nemuze byt velmi utazene jinak houby vysunu a zas moc povolene protoze to bude v tom vibrovat a bude to mit hruza povrch. Vubec netusim jak to maj profi masiny - tam bude nejaka vychytavka, zcela jistě se to tam nevozi jen po stenach klestiny. A co jsem zjistil musi do tech velkych masin byt kalibrovane tyce a to hodne situaci meni, do toho ale neminim jit.. Pokusim se to udelat aby to slo s normalnima.
jo přesně tak už sme se tu o tom bavili tos ještě chodil po houbách

Tak sem si byl tady http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?t=2322 si zahoubařit a nemůžu si pomoct, že ta kleština-průvlak současně je na tom videu něčím ovládaná.
Při pohybu kulatiny dovnitř by to logicky mělo samosvorný efekt, nějaký mechanizmezeček v akordu s programem obrábění tam bude na 101% - co profici na to ?
Jinak sis ukousl pěknej krajíc ! - a to nejsem z těch co poslouchají bláboly, že něco nejde, skoro vše se dá doma nějak naimitovat a občůrat.
Držím palce . Jsem zvědav jaXviňa na první videjo švýcara ala AE ...xxxx .
Čus bus.
Při pohybu kulatiny dovnitř by to logicky mělo samosvorný efekt, nějaký mechanizmezeček v akordu s programem obrábění tam bude na 101% - co profici na to ?
Jinak sis ukousl pěknej krajíc ! - a to nejsem z těch co poslouchají bláboly, že něco nejde, skoro vše se dá doma nějak naimitovat a občůrat.
Držím palce . Jsem zvědav jaXviňa na první videjo švýcara ala AE ...xxxx .
Čus bus.
A ještě něco málo inspirace : http://www.k2cnc.com/images/KT-2514/Kert_Delrannut.jpg - jen si odmysli ten závit.
Otázka než dorazí servomotor je někde za rohem podle TN - jak na to, už to někde maj