AS5311 v inkrementalnim rezimu

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

13. 4. 2017, 10:57

Spezial prodává i AS5311
25 let v oboru audio/video
24 let v oboru senzorů a měřících přístrojů
Mex

13. 4. 2017, 11:02

Díky za info.
Prošel jsem ten jejich web několikrát, ale vždycky jsem skončil jenom na nějakém popisu. Ani přes jejich vyhledávač jsem to nenašel.
Tak to zkusím probrouzdat ještě jednou.

Edit: Tak jsem prostě natvrdlej, ale najít to u nich neumím. Našel jsem tam jiné věci, třeba v sekci "Novinky" mají poděkování, že jsme je navštívili minulý týden na vystavě Electronica 2010. Ale možnost nákupu a cenu AS5311 jsem nenašel.
SITALL
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

13. 4. 2017, 11:22

stačí poslat poptávku a oni to nabídnou :)
25 let v oboru audio/video
24 let v oboru senzorů a měřících přístrojů
t256

14. 4. 2017, 5:54

Ja pasky a chipy objednaval primo u AMS.
t256

14. 4. 2017, 6:16

robokop píše:Opravdu zde jde o nedorozumeni
Ty obrazky ignorujte
Dulezite je ze ty signaly vedli do citace ktery zvlada stovky megahertz a nic nevzorkuje a stejne poloha ujizdela
Ja sam jsem to pred lety privedl do hradloveho pole od xilinx kde byl pouhy citac a bylo to to same
Poloha obcas ujizdela
Pokud si pamatuju nevysledoval jsem presny duvod a jak se tomu vyhnout
Jak moc ta poloha ujizdela?
Dlouhodobe ujizdela jednim smerem treba az o 1mm, nebo jen oscilovala sem a tam v nejakem rozmezi?
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

14. 4. 2017, 7:13

V jednom zsmeru milimetry za minutu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Josef
Sponzor fora

15. 4. 2017, 9:33

Já se s tím hrál v přímém odpočtu v rámci 4096 hodnot na 2 mm a drželo to v pohodě. Měnil se jen LSB. Takže problikávaly jen mikronové hodnoty. Nechal jsem si na display vypsat stavy jednotlivých bitů a měnil se jen poslední (nejnižěi hodnota), jak to vypadalo na signálech A,B,Z jsem nezkoumal, protože jsem byl v jiném režimu a asi by to nešlo (nevím).
Odpovědět

Zpět na „Prodej“