CNC uhlový agregát

jak na ebayi kupovat a prodavat, odkazy na zajimave veci obchodniky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
MS

18. 5. 2017, 10:38

Niekto tu zháňal uhlovú hlavu. https://stroje.bazos.cz/inzerat/7498624 ... gregat.php" onclick="window.open(this.href);return false;
CNC uhlový agregát.jpg
Jan Danda
Sponzor fora

18. 5. 2017, 3:13

Už jednou na Bazoši byla za 80000kč. :lol:
martasg1
Sponzor fora

20. 5. 2017, 11:01

Když jsem neprojevil zájem za 80 tak mi ji nabídl za 60 :) nabídl jsem 14 a to se mu zdá málo.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
LukasGunther
Kontaktovat uživatele:

23. 5. 2017, 6:59

Jan Danda píše:Už jednou na Bazoši byla za 80000kč. :lol:
Pracoval jsem s takovou a nová stálá teď opravdu nevim, ale kolem 150 tisíc bez daně. Takze cena úplně v pohodě. Někde na Instagramu tu mám i video

http://www.instagram.com/lukfab_" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.gladiatools.cz

OPRAVY HYDRAULICKÝCH ČERPADEL A HYDROMOTORŮ
martasg1
Sponzor fora

23. 5. 2017, 7:38

LukasGunther píše:
Pracoval jsem s takovou a nová stálá teď opravdu nevim, ale kolem 150 tisíc bez daně. Takze cena úplně v pohodě. Někde na Instagramu tu mám i video

Tak to je pěkná blbost tohle tvrzení - to že nová stojí 150 je zcela irelevantní. Pokud prodejce píše že je po její životnosti tak je to asi jako u CNC strojů co kupuju - tam je to tak že stroj nový stojí 5 milionů a já ho po životnosti kupuju do půl milionu. A stejné je to s touto úhlovou hlavou.
Ty by jsi utratil 80 tisíc za věc která nová se zárukou stojí 150 s tím že víš že je po její životnosti a třeba ji zítra vyhodíš?
Navíc musíme se bavit o tržní hodnotě - tj. potencionální poptávce. Kolik lidí co tohle potřebujou a mohou použít si koupí použitou věc? Nikdo z profíků to nekoupí a hobík to neupotřebí. Takže poptávají pouze živnostníci třeba jako já a já mám představu o ceně věci po životnosti deset až dvacet procent z ceny nové za rizika. A já to za tuhle cenu 60 tis. nekoupím. Takže to čeká na hlupáka co naletí a tolik dá.

EDIT: navíc tam teď dopsal, že je to ISO 30 - tak to neprodá už vůbec, protože většina strojů mezi středníma živnostníkama je ISO 40 a já mám také všechno kužely velikosti 40 BT a ISO takže je mi to také už na prd. Až bude na 20 tisíci tak se možná někdo utrhne a koupí - zatím vidím na bazoši že slevil na 55.
Naposledy upravil(a) martasg1 dne 23. 5. 2017, 7:43, celkem upraveno 1 x.
nino555

23. 5. 2017, 7:43

martasg1 píše:
LukasGunther píše:

Tak to je pěkná blbost tohle tvrzení - to že nová stojí 150 je zcela irelevantní. Pokud prodejce píše že je po její životnosti tak je to asi jako u CNC strojů co kupuju - tam je to tak že stroj nový stojí 5 milionů a já ho po životnosti kupuju do půl milionu. A stejné je to s touto úhlovou hlavou.
Ty by jsi utratil 80 tisíc za věc která nová se zárukou stojí 150 s tím že víš že je po její životnosti a třeba ji zítra vyhodíš?
Navíc musíme se bavit o tržní hodnotě - tj. potencionální poptávce. Kolik lidí co tohle potřebujou a mohou použít si koupí použitou věc? Nikdo z profíků to nekoupí a hobík to neupotřebí. Takže poptávají pouze živnostníci třeba jako já a já mám představu o ceně věci po životnosti deset až dvacet procent z ceny nové za rizika. A já to za tuhle cenu 60 tis. nekoupím. Takže to čeká na hlupáka co naletí a tolik dá.

Píše tam konec ŽIVNOSTI a ne životnosti...
martasg1
Sponzor fora

23. 5. 2017, 7:48

nino555 píše: Píše tam konec ŽIVNOSTI a ne životnosti...
Tak si to opravil - nemůžu za to že tam měl minulý týden překlep... bylo tam jasně konec "životnosti", ještě jsem mu o tom psal do mailu tak si to potom opravil. A navíc tam neměl ani to ISO30. Jo prodat věc to neni jen napatlat nějaký chybný text, akorát nasere spoustu lidí že mu píšou o informace a cenu a zbytečně ztrácí čas když to potom vůbec pro ně není. Připomíná mi to cikány co se snaží prodávat kde co z popelnice na bazarech a aukru. Chuťovka na ně narazit :) Ale tohle je není ten případ, tohle je prostě jen prodejce lajdák. Prodat věc se musí umět a musí se dát do inzerátu vše potřebné a musí se po sobě text přečíst, prostě chci peníze musím věnovat čas.
reta

23. 5. 2017, 8:39

Obecně k těm přídavným agregátům. Svého času jsem je poptával ale nikdy nekoupil, vždy to skončilo na tom, že nesmějí pracovat. Omezené otáčky, souvislé hodiny provozu atd.
martasg1
Sponzor fora

23. 5. 2017, 8:59

reta píše:...že nesmějí pracovat. Omezené otáčky, souvislé hodiny provozu atd.
Mohl bys to rozvést prosím? Myslíš "nesmějí pracovat" jako z důvodu potřebných parametrů pro dané obrábění nebo z jiných důvodů? To mě zajímá...
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

23. 5. 2017, 9:52

Tohle se nejlip dozvis v dokumentaci vyrobce
Urcite bude nekde ke stazeni

Proste nemuzes trvale frezovat na plne otacky a plne zatizeni protoze se ti z toho prinejmensim oloupe barva v horsim pripade to cely vysypes za jeden den na srot
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
reta

23. 5. 2017, 9:58

Ano z důvodů parametrů, třeba jsem potřeboval vrtací agregát s co největším počtem vrtáku, mělo se vrtat pole děr. Všechny agregáty s více vrtáky končily na otáčkách podstatně nižších než má vřeteno a ani nedovolily točit kolik by bylo potřeba (díry měly být cca 0,6 mm). A navíc doba běhu byla omezena už přesně nevím na kolik ale rozhodně nemohli pracovat 8 hodin v kuse. To se psal rok cca 2010. Nakonec jsem vizi agregátu opustil. Tím nechci nějak snižovat opodstatněnost tohoto příslušenství, jistě se někde uplatní ale opravdu pozor na parametry.
fmodel
Kontaktovat uživatele:

23. 5. 2017, 10:28

Taky mám ,ale ještě jsem nepoužil,tak nemůžu sloužit.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Ebay, aukro, a jine“