Dlzka 1,8m, typ a vyrobca na stitku, linearne vedenia THK, cena k jednaniu 1500 €/ks, k dispozicii viac kusov.
Edit: fotky dalsie budu, aj cena je samozrejme vecou dohody.
Zapad SK
edit2: dalsie aktualne fotky
edit3: technicke udaje motoru na voziku (rotacna os)
http://www.jat-gmbh.de/pdf_dt/mot/2_2_23S_d.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
je to typ 23S21-0560-805L7-PLE60-8
teda krokovy motor velkosti NEMA23 s inkrementalnym cidlom 40000 impulzov na 1 otacku, s planetovou prevodovkou 8:1, nominalne otacky krokaca 1000/min
Linearna os komplet s linearnym servomotorom
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
Naposledy upravil(a) magic_touch dne 7. 7. 2017, 6:04, celkem upraveno 1 x.
-
Ja to podla fotky odhadujem na velkost 20 - zajtra sa spytam predavajuceho (lineary nie su moje)
-
Kamos isiel na dovolenku, takze sa velkost kolajnic dozvieme az o tyzden
Ale upravila sa cena na 1000€ za kus.

Ale upravila sa cena na 1000€ za kus.
-
Funguje to ako maglev v hongkongu, medzi linearnymi vedeniami su magnety, teda rozvinuty stator motora a rotor-cievky su na voziku. Odpada gulickova skrutka na posuv, nemas backslash, nic. Je to presne-bolo to pouzite v nejakom meracom pristroji, co laserom odmeriaval nejake kontury. Ten servomotor s prevodovkou, co je na voziku, to je vlastne druha rotacna os, na ktorej bol namontovany laser. Cize to chodilo vlavo-vpravo na linearoch s linearnym motorom a pritom sa laser otacal hore-dole tym druhym servomotorom a meral. Netusim, aky vykon ma ten linearny motor, podla mna by sa to cele hodilo skor na CNC plazmu, alebo laser - alebo po odstraneni magnetov a doplneni skrutky aj na nejaku frezku.
Takže jestli to dobře chápu tak cena je vlastně jen za lináry? Protože lineární motor s magnetem a jeden servomotor jsou sice součástí prodávaného kusu ale drivery k tomu nejsou. Nebo se pletu a je to i s driverama?
Nepředpokládám, že by se někomu podařilo lineární motor rozběhat s jiným obecným driverem... takže použitelné jsou pouze lineární vedení tj. kolejnice?
Nepředpokládám, že by se někomu podařilo lineární motor rozběhat s jiným obecným driverem... takže použitelné jsou pouze lineární vedení tj. kolejnice?
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

-
@martasg - ten laser zaujima aj mna, ale neviem, kde skoncil...
Drivery by mohli byt, ale kedze nemam tie osi u seba, neviem to potvrdit. Ja som dostal len fotky a ziadost o predaj.
@all - kolegovia, dohodnime sa tak, ze az sa kamos dostatocne upece niekde pri mori a vrati sa o tyzden, dopravim si jeden kus ku mne do dielne a skusim to rozchodit. Potom budem vediet odpovedat na vsetky otazky.
Ak to bude sakra komplikovane, tak sa to rozoberie a budu na predaj jednotlive komponenty, za cenu aka je tu na fore bezna. Zatial dakujem za zaujem, akonahle budem vediet viac, pridam vsetko do tohto vlakna.
Drivery by mohli byt, ale kedze nemam tie osi u seba, neviem to potvrdit. Ja som dostal len fotky a ziadost o predaj.
@all - kolegovia, dohodnime sa tak, ze az sa kamos dostatocne upece niekde pri mori a vrati sa o tyzden, dopravim si jeden kus ku mne do dielne a skusim to rozchodit. Potom budem vediet odpovedat na vsetky otazky.
Ak to bude sakra komplikovane, tak sa to rozoberie a budu na predaj jednotlive komponenty, za cenu aka je tu na fore bezna. Zatial dakujem za zaujem, akonahle budem vediet viac, pridam vsetko do tohto vlakna.
Stojim v šoremagic_touch píše:@martasg - ten laser zaujima aj mna, ale neviem, kde skoncil...