Uplne stejne jako ty , tlaci to motorek, akorat krokovy.
Kapku nasat z-5 neslo alespon u mne a to to melo relativne malou hustotu, jako treba hodne ridky med.
U tebe je skoda ze tam toho potrebujes "reativne" hodne , urcite by bylo zajimave , presne a hodne rychle to lepidlo nanest sitotiskem. Otazka ale je co to mas za lepidlo a jak rychle zasyscha.
RADEK
Jedno méně obvyklé použití CNC frézky
Hezky strojek. Svet je maly... Ty nerezove trubicky, kterymi jsou draty (pletivo) u "stentu" spojeny >||<, rezeme u nas 200 i 300tisic rocne 
Nechtel bych tu vec ("stent") nekdy potrebovat, FUJ

Nechtel bych tu vec ("stent") nekdy potrebovat, FUJ

- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Skus pouzit sklenenou strikacku, ta hodne pomuze ,ona tak nepruzi jako ta plastova. Pak jestli chces mi doma zbyly ruzne prumery vetsich jehel , co se blbe shani. Pouzivaji to veterinari od prumeru tusim 1.2 nahoru.prochaska píše:To couvnutí nikdy nevyjde moc přesně, buď couvnu málo a pak to pořád teče nebo moc a pak je problém s nastartováním dávkování pro další kus (prvních pár centimetrů to nedává žádné lepidlo) a velikost toho couvnutí závisí na množství lepidla ve stříkačce a nejspíš i na teplotě. Nakonec to dělám tak, že couvnu jen kousek aby to neteklo ale jenom kapalo, odjedu mimo upínací přípravek a než vyměním kus tak jedna či dvě kapky odkápnou kamsi mimo, což mě tolik nepálí
Ja kdysi stavil este jeden strojek, ten zase nanasel disperzni lepidlo a lepil do toho nite jako vzorky na papir.
Tam se to tlacilo vzduchem a spinal se ventil. Problemy byly uplne stejne, akorat se nemuselo doplnovat lepidlo , protoze bylo ve velkem zasobniku.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
To bych moh zkusit, dik za tip. Drobek problem asi je, ze tu sklenenou pak musim cistit, plastovou vyhodim, ale treba to pujde prezit
Jehly pouzivam 0.9, ty se daly jeste normalne koupit.

Aleš Procháska