Dovolil jsem se prezidenta komunity zda si mohu dát do dílny vodu a nemusel ji v noci krást z comunity bazénu

Vtiskl mu do ruky 5eurovku vysvětlil svůj záměr a zahnal ho mezi regály
at mi kouká vybrat co na to všecko potřebuju. Vybral poctivě, očička mu za 5 Eurovku zářila, byl se happy taky:)
Cena za matroš mnohem lidovější 50 Eur s vodoměrem i s 6 metrů zelenou trubkou. Dovez sem na místo, sledováním společného rozvodu našel o patro výš ventil vypadající že bude ten můj co mi dovolí přerušit potrubí a montnout moji armaturu. Sešrouboval jsem tedy ve svěráku šroubovanec ventil, vodoměr, kus trubky, hlavní ventil, kus trubky koleno, kus trubky a téčko na konci, které jsem chtěl vložit do mezery na utnuté společné trubce.
S vědomím vypnutého ventilu jsem v Tčku změřil hluché místo šuplerou abych věděl kolik z trubky vyříznout a jaj se trubku pod zbytkovým tlakem vody říznout. Jakmile jsem proříz do 1/4, začala stříkat voda, nedbal jsem toho v domnění, že je to zbytkový tlak z trubek a sloupce 4 pater nade mnou. Trubku jsem doříz do konce, pramen uhnul aby zatím dostřík vedle a začal jsem řezat dalších 25 mm aby se mi tam vešlo téčko. Doříz jsem oněch 25 mm a začal tušit průser. Tlak neklesal, dostřik 25 metrů, všude voda, hladina stoupá..... OK tedy, musím tam honem nasadit tčko na jedné straně bez tlaku a druhou stranu tam narvu holt pod tlakem. Jak řekli tak udělali, nasazování strany pod tlakem bylo dokonalou sprchou moji maličkosti s následným vyražení pojistek v celé dílně - voda v elektrice.
Nastala zlověstná tma se zvukovým podtextem syčící vody a at jsem točil jak chtěl, pořád to teklo. Nezbývalo než zavolat prezidentovi komunity at mi zavře ten správný ventil. Prezident přišel, po pár přitroublých poznámkách ventil kdesi zavřel a spoj jsem mohl zas povolit. Uvnitř vadný kroužek těsnění!! Prostě z pekla smůla

Po utažení Tčka vše v poho, po spuštění vody to slzelo kde to mohlo okolo kovových přírub vodoměru. Dal jsem tam teflonovou pásku jen na závity a ne i ke kořenům přírub čož byla chyba. Takže opět rozborka sborka s přetěsněním a už vše OK:D heuréka, mám vodu v dílnách:)
nevim za co berou vodaři tolik peněz když je to tak jednoduchý