Je malej, ale zase je jich moc.grade065 píše:to je tak malilinkatej metr že mám pochybnost že vůbec existuje..
A když se domluví a seřadí se třeba do zástupu, tak pak dokážou věci, to bys koukal.

Ano, jezdím po X ze strany na stranu a měřím odchylky v ose Y.grade065 píše:No to co je na tý fotce tak to měříte "rovinnost" osy x
No vždyť já se snažím, ale něco je prostě nad moje sílyMex píše:Já vím co myslel.fmodel píše:On myslel Nm
Ale docela mě štve, když někdo kašle na správné jednotky a aspoň základní terminologii. A překlep to nebyl, psal to takhle i jinde.
Teď obecný OT (nevztahuje se na tohle vlákno a jeho autora).
Že někdo neumí rozlišit jaké kde napsat i/y nebo s/z - no budiž.
Ale když třeba někdo neumí ani na konci otázky napsat otazník, tak na takové "otázky" neodpovídám, ani když vím a jinak bych poradil.
Je to sice fórum, ale stále je to veřejný psaný projev. Tak by to podle toho mělo aspoň trochu vypadat.
Rozhodně se tím nemíním živit, takže zatížení bude spíš rekreační.grade065 píše:To záleží kolik budete najíždět kilometrů jakou rychlostí s jakým zatížením ap. Asi nepojedete 24/7 takže bych to jednou za rok máznul jenom na šroub a smyčec
Na stupňovitý vrták do té oválné díry mi dostatečně nenarostlo sebevědomígrade065 píše:Udělejte větší díru... Odvrtat nebo vykružovák na kov nebo stupnovitý vrták...