Mach3 / EMC2

Pupik
Kontaktovat uživatele:

26. 2. 2009, 5:06

Hracka to neni urcite, protoze dite bych k Machu nikdy nepustil. Je nebezpecny a nevyspitatelny ;)
Jsou vlastnosti v Machu, za ktere okna nemohou a pro mne nejsou k zkousnuti.
Hele Pupaku, zkus uz konecne to EMC-cko. Chlap s tvou povesti, preci musi znat obe strany mince.
To myslim v dobrem :)
Pupak
Kontaktovat uživatele:

26. 2. 2009, 6:33

Ja ho zkousim. Mam ho nainstalovanej uz nekolik mesicu.Testuji kazdou verzi, ale zatim s nim mam mnohem vice problemu nez s Machem.
Uz samotna konfigurace nefunguje dobre. Nektere kombinace parametru vedou k tomu, ze SW uz nenajede a musim to cely delat znovu.
Linux neni moje parketa,a tak se v tom dost placam. Vim,ze Mach3 nekdy proste na nekterem PC nefunguje spravne a neni sila,aby to clovek dokopal,ale ja uz mam par vytypovanejch sestav,kde to pod 2k chodi opravdu stoprocentne.Nevim,jake konkretni vyhrady a problemy resis,ale ja opravdu vic nez rok nezaregistroval jediny problem,a to nekdy delam dost slozity veci i s rotacni osou a bezi to 5-6 hodin v kuse.
Bohuzel jsou i pripady,kdy to nekomu blbne zcela proti vsem fyzikalnim zakonum,ale i EMC se na ruznych PC chova ruzne.Na jednom PC my Z-osa jezdi,jako by byl ve sroubu pisek.Ostatni jsou OK,ale se zetkem proste nehnu.Zmenou parametru se to zlepsuje,nebo zhorsuje,ale dobry to neni nikdy. Ja uz na vecny experimentovani nemam cas. Mam prace nad hlavu,a tak se drzim toho,co funguje,i kdyz k dokonalosti to ma daleko.
cmeliak
Kontaktovat uživatele:

1. 4. 2009, 9:12

Pupik píše:Ja jsem spis pomyslel na tvorbu GUI pod Visual C++ primo pro MSW a nesmejte se mi ;) Otec Bill nas krmi desitky let. Jsem odchovany roky Windowsama. Linux Ubuntu se mi hned zalibil, smutne trochu je, ze obdobu Visual Studia jsem v Linu zatim nenasel, vzdy tomu neco chybi ;)

http://www.kdevelop.org - ak sa nemylim tak hladas todlecto
Pupik
Kontaktovat uživatele:

3. 4. 2009, 6:19

Dik za tip.
My uz v tom i neco tvorime ;)

http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?t=2430&start=105
cmeliak
Kontaktovat uživatele:

3. 4. 2009, 8:11

jo pardon, ja som zatial nestihol prefrcat cele forum. .... to zvladol zatial len Chuck Norris.
Odpovědět

Zpět na „LinuxCNC - drive pod nazvem EMC2“