Tvrdokovová vyvrtávacia tyč

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
martasg1
Sponzor fora

18. 1. 2018, 7:58

Já jsem dostal speciální frézy s VBD na kalené materiály - keramické destičky (jedna za 1000Kč) a tělo je kompletně z SK - nic lepeného.
Například u Hoffmana mají ten frézovací držák za 15 tisíc Kč.
Je v něm vybrání pro destičku a závit se šroubkem.
A s tím celým pouze z tvrdokovu a keramiky se frézuje do kalených materiálů.
Takže tvrzení, že se to vyrábí ze dvou dílů kvůli křehkosti se mi nezdá.

Spíše bych to viděl na úsporu peněz při výrobě a následně při prodeji.
Možná ta ocel na konci funguje trochu jako tlumič vibrací? Že se v tom spoji rozloží část energie vibrací zpět do oceli a část projde držákem a tím pádem je celkový rozkmit menší?
Nebo to má zcela jiný důvod :) jen uvažuji - nevím to jistě.
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
milan584

18. 1. 2018, 9:35

martasg1 píše:Já jsem dostal speciální frézy s VBD na kalené materiály - keramické destičky (jedna za 1000Kč) a tělo je kompletně z SK - nic lepeného.
Například u Hoffmana mají ten frézovací držák za 15 tisíc Kč.
Je v něm vybrání pro destičku a závit se šroubkem.
A s tím celým pouze z tvrdokovu a keramiky se frézuje do kalených materiálů.
Takže tvrzení, že se to vyrábí ze dvou dílů kvůli křehkosti se mi nezdá.

Spíše bych to viděl na úsporu peněz při výrobě a následně při prodeji.
Možná ta ocel na konci funguje trochu jako tlumič vibrací? Že se v tom spoji rozloží část energie vibrací zpět do oceli a část projde držákem a tím pádem je celkový rozkmit menší?
Nebo to má zcela jiný důvod :) jen uvažuji - nevím to jistě.
Zajímal by mě konkrétní link na ten celotvrdokovový rohový držák do díry pro destičku 0606.
Teda samozřejmě pokud jste (to myslím obecně) schopni rozlišit, že držáky se dělají různě velké a že nůž do díry není :mrgreen: :shock: fréza.
martasg1
Sponzor fora

18. 1. 2018, 9:45

milan584 píše:rohový držák do díry pro destičku 0606
Jak vypadá rohový držák do díry?
Držák do díry pro soustružení si představím a v katalogu najdu, ale "rohový" je nějaký speciální?
Toto není ironie - ale upřímně chtěl bych si doplnit znalosti - nejsem strojař.

Pak teda znám rohové frézy a třeba i s VBD. Ale tu kombinaci "rohový držák do díry pro destičku 0606" jak píšeš nemůžu dohledat.

Takže vlastně nevím co bych ti měl poslat za odkaz - teda když jsi mě citoval tak předpokládám, že to chceš po mě?
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

18. 1. 2018, 10:34

Ja reagoval na to ze je problem vyrobil luzko pro desticku
Neni ale je to drahe
Jako priklad jsem dal frezu kterou jsem fyzicky drzel v ruce
Co je na tom spatne?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
milan584

18. 1. 2018, 11:47