atlan píše:Z hladiska toho ze je to hobby stroj. To mas jedno.
Inak 230V sa bude v zatazi viac hriat, ale silne pochybujem zeby si vrtal20 vrtakom 25dier. Na tom strojj.
Okrem toho ze. Sa to viac hreje nevadi jetam od toho ventilator.
Naivko..Jak tohle můžeš napsat? To by musel být opravdu zavilý šakal,aby měl tak pitomej nápad a šel se pokoušet vrtat na pomhle( a vlastně jakýmkoli jiným) paskvilu,který je jen vzhledově a názvem podobná stroji na vrtání tak velký díry-a ještě v takovým počtu- a je lhostejné,v jakém materiálu..
K nákupu-já prostě tyhle typy(nechce se mi psát lidi,spíš by sedlo "pacienty") asi do smrti nepochopím,totiž jejich styl uvažování- koupím parodii,dám za ní vzhledem k užitné hodnotě velice mnoho peněz ale odepíšu si ji z daní a mám na to záruku

. Záruku u vrtačka na co,že mi vymění ložisko,nebo prasklý péro vracení pinoly-složitější mechanismus tam asi není..Prodělám na tom min. tři čtvrtě ceny,ale odepíšu si to z daní..to je uvažování bezmozků.Prolistuju inzeráty ,sednu do auta a nejpozději druhý den mám kvalitní vrtačku,ne novou,ale fungující u které mám záruku,že když ji náhodou nebudu chtít,nebudu poslední majitel..
Návrh: založit novou rubriku s názvem něco jako Koupil jsem si čínskou sračku ,heč. další vlákna můžou bejt o tunningu,o tom jak z toho udělat aspoň částečně použitelné zařízení podobající se stroji,jak se toho ekologicky zbavit .A každej by tam povinně měl mít svoji fotku,aby ti ostatní věděli,na koho si dát pozor.