servis
Tak já je beru určitě, závazně!
Jen pro upřesnění, nemají tam rozměry, tak co jsem přibližně oměřil na těch plastových...
Posuvný převod: průměr otvoru pro hřídel 12,2mm - 12T/20T - drážka 4x2
Převod vřeteníku: průměr otvoru pro hřídel 30mm - 21T/29T - drážka 5x2,5
A ještě pro úplnost odpověď z PROMA:
Všechny uvedené náhradní díly jsou skladem, dodat můžeme za těchto podmínek.
pos.14.....Převodové kolo 21T/29T........obj.číslo: 30000014.......cena 157Kč s DPH
pos.24.....Převodové kolo 12T/20T........obj.číslo: 30000024.......cena 110Kč s DPH
pos.29.....Ozubený řemen Lx136............obj.číslo: 30000029.......cena 147Kč s DPH
Ozubená kola jsou originální od výrobce z plastu.
Což je sice za hubičku, ale jak jsem psal, plastové už nechci.
Jen pro upřesnění, nemají tam rozměry, tak co jsem přibližně oměřil na těch plastových...
Posuvný převod: průměr otvoru pro hřídel 12,2mm - 12T/20T - drážka 4x2
Převod vřeteníku: průměr otvoru pro hřídel 30mm - 21T/29T - drážka 5x2,5
A ještě pro úplnost odpověď z PROMA:
Všechny uvedené náhradní díly jsou skladem, dodat můžeme za těchto podmínek.
pos.14.....Převodové kolo 21T/29T........obj.číslo: 30000014.......cena 157Kč s DPH
pos.24.....Převodové kolo 12T/20T........obj.číslo: 30000024.......cena 110Kč s DPH
pos.29.....Ozubený řemen Lx136............obj.číslo: 30000029.......cena 147Kč s DPH
Ozubená kola jsou originální od výrobce z plastu.
Což je sice za hubičku, ale jak jsem psal, plastové už nechci.
-pánové mám plnej mail a PM se žádostma o kola Prosím zaregistrujte se tam k zaslání notifikace a až jim ty kola dojdou dostanete mail, pak mi mailněte znova zda je ještě potřebujete.
- Tumlíku myslim že kdybys ty kola udělal i za dvojnásobek že by se stejně prodaly, protože na těch stránkách není jasné kde budou jinde jsem je neviděl.
- Tumlíku myslim že kdybys ty kola udělal i za dvojnásobek že by se stejně prodaly, protože na těch stránkách není jasné kde budou jinde jsem je neviděl.
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
NemůžuAeroomni píše:-pánové mám plnej mail a PM se žádostma o kola Prosím zaregistrujte se tam k zaslání notifikace a až jim ty kola dojdou dostanete mail, pak mi mailněte znova zda je ještě potřebujete.

Pošlu ti dalšího zájemce na ty soukolí
pokud by s těma kolama byl fakt problém a neměl bych do čeho pííííchnoout

ale teď su nasraný maximálně na ten kleštinový upínač co je novej a hází 4desetiny

navíc se točej jen jednim směrem takže kdyby se udělal zavit na trubku a kolo pak neni co řešit... Nebo to zavřit do zápichu taky by se houby stalo někde jsem viděl na to automat youtba
Naposledy upravil(a) Aeroomni dne 23. 4. 2009, 10:41, celkem upraveno 1 x.
Mno, nevím, já mám revers, takže se točí oběma směry, ale 'zpátečka' se asi stejně moc nepoužívá
Mno a ta dvojka asi moc zatěžovaná nebude, takže na tom 'zalepeném' závitu by mohla držet, a nebo jen osazení a zkusit to větší kolo přivařit? Asi by stačilo jen nabodovat. Sakra, to se zkroutí, co? A co nějaký stahovák, který by to pevně stáhnul k sobě a nedovolil tomu při vaření uhnout?
Další nápad. Dvojkové kolo vybrat pro přírubu na tom menším a chytit to 3-4 šrouby?

Další nápad. Dvojkové kolo vybrat pro přírubu na tom menším a chytit to 3-4 šrouby?
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já mám taky dobrej nápad
udělal bych toi jako je to na mn80,vysral bych se na nějaký převody.
Na vřeteno bych dal řemenicu(klíňák by stačil) pro fajnšmekry ozubený řemen

sundal bych celý ten vřeteník vzadu profrézoval džuznu na řemen,nasadil motor tak 0
,75 a lepší 1,5 kW
s frekv. měničem a soustružil bych jako král
a odpadly by problémy se zpomalováním vřetene při větší šponě
ostrou kudlu,vítr od sklíčidla ve vlasech a plnou hubu špon jak bych se smál co to mám za dělo

Na vřeteno bych dal řemenicu(klíňák by stačil) pro fajnšmekry ozubený řemen

sundal bych celý ten vřeteník vzadu profrézoval džuznu na řemen,nasadil motor tak 0
,75 a lepší 1,5 kW

a odpadly by problémy se zpomalováním vřetene při větší šponě
ostrou kudlu,vítr od sklíčidla ve vlasech a plnou hubu špon jak bych se smál co to mám za dělo

nezkrotí - zalisuje se to a tigem se tam udělá housenka zagogluj vertical cnc welding a pak se to klidne jeste i obrousi a neni to ani videt ze to je v koute v zapichu svarený
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
hihi ,nečučel jsem ale možná máme stejný myšlenkový pochodyAeroomni píše:Nekoukáš mi přes rameno? Právě to vyměřujuJá mám taky dobrej nápad Laughing udělal bych toi jako je to na mn80,vysral bych se na nějaký převody.
Na vřeteno bych dal řemenicu(klíňák by stačil) pro fajnšmekry ozubený řemen![]()

jojo tak jsem to myslel,ale ty tam nemáš pak jako posuvy přes zuby dolů na trapézák
a na vnitřní kvazikola s přehazovací páčkou se můžeš vydlábnout

- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Né já jsem si nedělal srandu,já jsem to myslel fakt vážněstelerp píše:Ták, a jsme v řiti. Ze smutných nešťastníků s polámanými zoubky se tu dělá legrace, a převody nejsou. To je na mašli