Zbastlil jsem úpravu objektivu na makro filmování a za domem byla louka plná pampelišek a včel ...
https://www.youtube.com/watch?v=U_o3jtn8g_M" onclick="window.open(this.href);return false;

Väčšina je z ovocných stromov, niečo púpava, a už tam bude asi aj červená malina- ten býva tmavší. Zaujímavé, že od tých posledných nebol nahnedlý, ale žltý ako zvykne jarný bývať.dvoracek.a píše:pěkný
na první točení celkem tmavej
Co u vás kvetlo ?
u nás ještě čekáme až dokvetou agáty a taky to budem muset vytočit
 plodisko majú v dvoch nádstavkoch, zásob majú ešte dosť. To video je super, no makajú - treba si z nich brať príklad
   plodisko majú v dvoch nádstavkoch, zásob majú ešte dosť. To video je super, no makajú - treba si z nich brať príklad 
Tak si představ, že máš několik beček (pro neznalé sudů) a do nich sbíráš trnky (pro neznalé švestky). Až je budeš mít plné, tak přijede nájezdník s cisternou a téměř vše ti vysaje a odveze. Můžeš počítat jen s tím, že na zimu ti dá trochu kompotu. Tak se nediv, že jsou ty včelky naštvané a na jednom konci probíjejí. Valach by za ty ukradené trnky vraždil....Mex píše:Tak ony makaj od rána do večera, bez nároku na dovolenou. Těšej se, jaký si pak v zimě udělají mejdan, a ty jim to všechno sebereš.qwer píše:Včera som točil, no nie na 18-tkeOd troch včelstiev takmer 70 kg, celkom slušné.
A ještě tam máš logo s usmívající-se včelou, i když je jasné, že v té chvíli jsou všechny pěkně naštvané.

Copak Aleši včela, ale takovej čmelák je podle starýho Reynoldse tak blbě zkonstruovanej, že teoreticky je jeho let vyloučen. Ale asi je někde chyba, protože i malý dítě ví, že čmelák lítá.prochaska píše:Mně ty včely připadají nějak špatně zkonstruované. Tuhle jsem na jednu šáhnul a ona na jednom konci probíjela. Vsadil bych se, že by neprošla přes EZÚ.

Čmelák nelítá. S takhle malými křídly, tak velkou hmotností a takovýmhle Reynoldsovým číslem přece logicky nemůže létat. Tvoje pozorování je v rozporu s teorií, tudíž nemůže být přijatoceleron píše:Copak Aleši včela, ale takovej čmelák je podle starýho Reynoldse tak blbě zkonstruovanej, že teoreticky je jeho let vyloučen. Ale asi je někde chyba, protože i malý dítě ví, že čmelák lítá.Jirka

Tak ty naštěstí nemám. Mám včely ve rodinné zástavbě a to by mne sousedi vypískali. Chov mám prošlechtěnej, tak můžu i při vytáčení medu pracovat bez kukly, což by se podle bezpečnostních předpisů nemělo.A těm se říká šipkytěm horším kulky
 Na broušení si arbaitšutsbryle ale beru.
tak to Vám tiše závidím sice je máme na zahradě a neůtočej ale jakmile jdu do nich tak bez rukavic a kukly ani ránu a poslední vytáčení koncem července to je masakrorigosch píše:Tak ty naštěstí nemám. Mám včely ve rodinné zástavbě a to by mne sousedi vypískali. Chov mám prošlechtěnej, tak můžu i při vytáčení medu pracovat bez kukly, což by se podle bezpečnostních předpisů nemělo.A těm se říká šipkytěm horším kulky