enkoder

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Kvako1
Sponzor fora
Příspěvky: 1666
Registrován: 5. 4. 2011, 7:29
Bydliště: Olomouc, Praha

17. 5. 2018, 2:53

Ahoj shánim enkoder
inkremental encoder TTL ,RS 422,5V, idealně 500 pulzu, nebo max do 1024pulzu.
Nemá někdo ? Nabídněte .

Dikes moc
Uživatelský avatar
kutil_tim
Příspěvky: 1403
Registrován: 11. 1. 2010, 1:23
Bydliště: Vsetín

17. 5. 2018, 9:01

toten má 500 dílků
http://forum.strojirenstvi.cz/viewtopic ... &start=525" onclick="window.open(this.href);return false;
mám jej i na dc motoru
vypadá takto nějak
http://katalog.tuny.cz/eshop/motory/Dc_motory-35" onclick="window.open(this.href);return false;
katalog.tuny.cz
Kvako1
Sponzor fora
Příspěvky: 1666
Registrován: 5. 4. 2011, 7:29
Bydliště: Olomouc, Praha

17. 5. 2018, 9:13

tohle ne, děkuju. potřebuju pořádný zavřený enkoder. hotový kus.
testone
Sponzor fora
Příspěvky: 4481
Registrován: 3. 12. 2010, 5:56
Bydliště: Slaný

17. 5. 2018, 9:30

tady
http://www.larm.cz/optoelektronicke-ink ... imace/#bxc" onclick="window.open(this.href);return false;
rostou
náhradní do Masturna tam stál asi 5kKč
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 15476
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2018, 5:37

tusim v TME maji nekolik typu v nabidce
vetsinou dobre ceny a je to doma do druheho dne
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Kvako1
Sponzor fora
Příspěvky: 1666
Registrován: 5. 4. 2011, 7:29
Bydliště: Olomouc, Praha

18. 5. 2018, 6:04

testone píše:tady
http://www.larm.cz/optoelektronicke-ink ... imace/#bxc" onclick="window.open(this.href);return false;
rostou
náhradní do Masturna tam stál asi 5kKč
tohle je celkem dobrý, jako nouzovka by to zatim stačilo.
TME nic...
Ja tam mam problém s otáčkama. Original je tam optický Rod 426 na 16 000 otaček.
Snesl bych ještě 12k ot. ale miň už ne.
Je to na motoru vřetena.
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 15476
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2018, 6:05

jo ty otacky budou problem
bezne jsou encodery cca 6000
na vic otacek musis pohledat
tuhle jsem mel v ruce nejakej svycarskej co snesl tusim 16k (nasel jsem ho v cinsky masine)
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Kvako1
Sponzor fora
Příspěvky: 1666
Registrován: 5. 4. 2011, 7:29
Bydliště: Olomouc, Praha

18. 5. 2018, 6:13

jj a když seženeš , tak je to raketa. 1000 eur běžná cena..
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 15476
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2018, 6:31

jo to bych ocekaval
je to trosku specialitka
vetsina motoru tolik netoci
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
t256
Příspěvky: 603
Registrován: 19. 1. 2012, 4:49

18. 5. 2018, 2:43

Tech 12000ot by nemel byt problem, mrkni napr. zde http://www.auto-met.com/heidenhain/08PD ... coders.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
na vyssi otacky mi nabizeli encodery ve stylu kotoucek na hridel a blok s elektronikou a snimacem. Je to trochu komplikovanejsi na mech. montaz, ale obrovska vyhoda je v tom ze to nema zadne loziska. Ty co mi nabizeli jely tusim do 20.000 ot. pokud by ti to pomohlo, pohledam tu nabidku.
Uživatelský avatar
kutil_tim
Příspěvky: 1403
Registrován: 11. 1. 2010, 1:23
Bydliště: Vsetín

18. 5. 2018, 3:24

enkodery ,1 selsyn mám tady
http://katalog.tuny.cz/eshop/motory/mot ... _a_jine-30" onclick="window.open(this.href);return false;
pak ještě mám nějaké na motorech, a resolvery
2 čínské 5v ttl AB 600 cpr 650,- /kus
katalog.tuny.cz
Tomáš Svoboda
Příspěvky: 214
Registrován: 22. 8. 2007, 12:51
Bydliště: Norimberg

18. 5. 2018, 4:37

co něco takového _?

https://www.rls.si/en/products/miniatur ... re-encoder" onclick="window.open(this.href);return false;

Je docela malinký ale mají různé velikosti . Nevím jak je velký motor na který to půjde. Mě se líbí ta magnetická vazba , nemá to ložiska , žádná spojka .
testone
Sponzor fora
Příspěvky: 4481
Registrován: 3. 12. 2010, 5:56
Bydliště: Slaný

18. 5. 2018, 5:15

na motoru vřetene v Hermle mám nějakého Heidenhaina
rotor snímače je průchozí, má kuželovou díru, je na kuželu přímo na hřídeli motoru, dále jsou na něm dvě kuličková rožiska a přes ně je stator
stator je volně v luftě, jen je zabržděný pružinou z drátu pr. tak 1mm aby ho neroztáčelo tření v ložiskách
to bych tak viděl jako konstrukci vhodnou pro vysoké otáčky
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Uživatelský avatar
robokop
Site Admin
Příspěvky: 15476
Registrován: 10. 7. 2006, 12:12
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

18. 5. 2018, 6:20

To rls jsem mel asi v ruce
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
ms.dar
Příspěvky: 87
Registrován: 9. 3. 2016, 5:33

20. 5. 2018, 10:50

ahoj mam dva siemens 6FX2001-2CB00

http://www.mege.ru/upload/SIEMENS/docs/ ... -2CB00.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět

Zpět na „Nákup“