Sám jsem v 80-tých létech, když žádnou pyrotechniku nešlo legálně koupit, měl vždy na silvestra nafoukáno několik sáčků s odporovým drátkem uvnitř a odpaloval je, no a šlupka to byla pěkná spolu s modrou ohnivou koulí a při nafoukání 50 l sáčku jsem měl obavu o skla v oknech.
  Sám jsem v 80-tých létech, když žádnou pyrotechniku nešlo legálně koupit, měl vždy na silvestra nafoukáno několik sáčků s odporovým drátkem uvnitř a odpaloval je, no a šlupka to byla pěkná spolu s modrou ohnivou koulí a při nafoukání 50 l sáčku jsem měl obavu o skla v oknech.  
 Jinak u té svářečky je základ pojistka proti zpětnému šlehnutí, my jich v soustavě měli asi pět (válečky s poro-bronzí), první hned v hořáku a taky to pár krát bouchlo, ale vzhledem k tomu, že v soustavě je objemově velmi málo plynu, tak "výbuch" je doprovázen jen menší tupou ránou, bez jakýchkoliv destrukčních následků na svářečce.
Co se týče použití dnes, za mě spíše ne, na svařování je dnes vhodnější, jednodušší a univerzálnější TIG.

ale take skoro uměleckým dílem jako tato HHO svářečka vestavěná do vytuněné PC skříně
 ale take skoro uměleckým dílem jako tato HHO svářečka vestavěná do vytuněné PC skříně