Jakej průměr bys potřeboval? Něco mám skladem a čas od času objednávám co dojde, nebo když potřebuju další průměr tak by ses mohl přidat.AcemanLB píše:Super díky, jen škoda že to tady na Liberecku nikdo neprodáváNějaký další tip na vhodný materiál?
Ahoj, nechci tady vypadat za V..aAcemanLB píše:Tak jsem zkusil vyříznout ozubené kolečkaDocela se povedlo. A chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte doma nepoužívanej třeba špatnej ozubenej řemen abych si vyzkoušel jestli mi ty ozubence fungujou, třeba za nějakou symbolickou korunu a poštovné. Nerad bych pak objednal řemen za 1 tis kč a zjistil že něco nesedí
Z čeho vyrábíte ozubená kola? Když pominu hliník a dural? Co nějakej plast?
sorry že se opakuju po Engineer "DELRIN" (ertacetal H-C)AcemanLB píše:Super díky, jen škoda že to tady na Liberecku nikdo neprodáváNějaký další tip na vhodný materiál?
Přesně tak, kdo jednou okusí, už nechce jinak.....tumlik píše:sorry že se opakuju po Engineer "DELRIN" (ertacetal H-C)AcemanLB píše:Super díky, jen škoda že to tady na Liberecku nikdo neprodáváNějaký další tip na vhodný materiál?
nic lepčího jsem zatím na plastová ozubená kola nenašel
Dík za poklonu, ale popravdě pořád se to teprve učím. Nicméně dneska jsem udělal velký krok k tomu spustit třeba v těch ozubených kolečkách zajímavou výrobu.motorovy píše:to Engineer: ta fotka s tou zapalkou, klobuk dole, to by som mal problem niekam nasadit, nie to este vyrobit. krasna praca. a vsimol som si ze mas uvedeny web, su dam dalsie perfektne vyrobky. chvalim, obdivujem a ticho zavidim
Silon jsem chladil směsí petroleje a lihu, ale nevím jak to bude při 20k. Asi bude nutný dost rychlý posuv a opravdu hooodně ostrý nástroj. Nesmí se Ti to napékat jinak je většinou po nástroji. Asi by byla i dobrá taková te jednobřitá fréza na plast, ale s tím tady určitě bude mít více zkušeností někdo jinej.AcemanLB píše:Tak se mi povedlo sehnat trochu silonu za velice výhodnou cenu ( 0,-) poradí někdo jak to uchladit když mám jen frézu co točí 20 tis? Případně neválí se někomu doma zbytek derlinu? Potřeboval bych tak 5-6 kousků 100x100x10 mm nebo podobné rozměry. Samozřejmě čím levnější tím lepší