Zbytečně to dramatizujete

dopadne to dobře...

budeme dělat součástky do tanků, letadel, obrněných vozů, samopalů, granátometů, zaměřovačů, špionážních družic, dronů atp.
A pak s tím vším hezky napochodujeme na hranice aby jsme ubránili Evropu před východním blokem, Asií, Afrikou, Amerikou a Grose Británií
Nevěříte? Věřte... a pak si vzpomenete na má slova až budete v zeleným

nebo v "černým"
Ještě budete rádi, že jsme v EU a V4

NATO už je dávno na hovno viz. Turecko, Amerika a spol.
Já mám hodnost četař u roty zabezpečení elektro rušiček a radarů letecký podpory v Českých Budějovicích, to bude maso

ale jako fabrikant v potřebném válečném strojírenství budu asi spíš takovej "Schindler" bez seznamu...
EDIT PS: tento rok jsem odmítl dvě zakázky na výrobu zbraní

(moc velká přesnost) takže se fakt asi něco děje...
Akorát nevím jak to udělají s těma emisema tanků, letadel a raket

asi to budou elektrotanky, elektrostíhačky a elektrorakety

panečku to bude ekologie...
Takže jo máte pravdu... krize přijde... ekologická až se to semele
Chápete jak je ten "svět" a civilizace absurdní? Už ve svý podstatě... na jedné straně pálí vostrejma, lítaj letadlama, plujou zbytečně těžkýma loděma, spalujou a zapalujou spoustu ropy... ať už na výrobu toho zbrojení. A na druhé straně nám zakážou jezdit v pár blbejch autech kvůli pár CO2 navíc... (evropa je malá a málo osídlená v porovnání s Čínou, Ruskem a Amerikou - a tam to fakt neřeší...)
Všechno je to paradox... ještě že tu nebudeme věčně

nedávno jsem se díval na jeden dokumentární pořad, že Vesmír se stále rychleji rozpíná a naše galaxie se pak rozpadne a možná dřív slunce vyhoří

takže fakt tady nebudeme věčně
ANI TY NE!
Takže jak tady někdo psal nade mnou... hoďte si relax... udělejte si dovolenou, zajeďte si za příbuznejma, dobře se najezte a vyspěte a vychovávejte jinak a lépe naše děti "do tohoto světa" než vychovali nás a ostatní
Jo a zakázal bych chytrý mobily protože ve výsledku vygenerujou mnohem víc CO2 než moje auto

jestlipak někdo někdy spočítal kolik vygeneruje CO2 jeden mladík s mobilem? a když využívá Wifi a GSM sítě? to přeci taky sežere spoustu energie - výroba a provoz... a proč? zbytečně kvůli facebookům, instagramu a podobným blbovinám pro ovce... a je jich už miliardy po světě... to je panečku energie...