Zajímal by mě výrobce a něco bližšího k tomuto strojku Velikost je skoro na noční stolek
Identifikace frezky
Ahoj, měl bych dotaz na identifikaci této horizont frézky Koupil jsem ji na Bazoši spíš jako raritku "do sbírky" Má to MK3, podélný posuv šroubem a nebo pokud se vyndá tak je pod stolem hřeben s kolem na páku. Šroub není dodělávaný - matka je na příčném suportu jako nálitek. Je to určitě nějaká jednoúčelovka a na svislé rybině uprostřed jsou vyražena dvě data něco....1932 a pod tím REV. něco,něco 5.4.49
Zajímal by mě výrobce a něco bližšího k tomuto strojku Velikost je skoro na noční stolek
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
šroub je dodělávaný, stůl máš opačně, ta T drážka má být zepředu a ten nálitek sloužil jako doraz, někoho napadlo, že by byl dobrý i ruční posuv tak ten stůl otočil aby tam měl maso na dodělání těch dvou závitů pro konzolu toho šroubu, 32 bude výroba a ten druhý datum je první generálkaseda8 píše: ↑18. 5. 2019, 7:31 Ahoj, měl bych dotaz na identifikaci této horizont frézky Koupil jsem ji na Bazoši spíš jako raritku "do sbírky" Má to MK3, podélný posuv šroubem a nebo pokud se vyndá tak je pod stolem hřeben s kolem na páku. Šroub není dodělávaný - matka je na příčném suportu jako nálitek. Je to určitě nějaká jednoúčelovka a na svislé rybině uprostřed jsou vyražena dvě data něco....1932 a pod tím REV. něco,něco 5.4.49
Zajímal by mě výrobce a něco bližšího k tomuto strojku Velikost je skoro na noční stolek![]()
103160432 (1).jpg103160432 (2).jpg103160432 (3).jpg103160432.jpg
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění