To fakt?
Kameniček BN102
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
To DW: ...cítím tady škodolibost
aktulálně noty zase OK
Ne,ne, malá Fordka má 6.8 na kouli, a 7.2 na korbě, velka 350 má 9 na kouli a kolem 13 na korbě. To je prostě jiný vět. Řešíme tu kraviny, abychom nemuseli plakat na hokejem.
To není žádná škodolibost, to já jen když vidím někoho plakat, že ti špatní policajti mu sebrali papíry a jiní jezděj tak nebo onak, tak ho hned rovnám, a neboj, řekl bych ti to i osobně úplně stejně
Problém u toho tažnýho je, že tady ti do papíru nikdo víc jak 3,5 na kouli nenapíše. (nebavíme se o cinklejch údajích) Navíc žehličky máš taky jen 3,5, takže je ti to stejně k ničemu. S elektrickejma brzdama byl taky problém. Tenkrát jsem řešil F350 a chtěl jsem ji místo toho na vzduchu a místo koule 40mm čep/oko, na tom už máš jiný čísla. Jenže jediný místo kde se dá auto na vzduchu sehnat je země karavanistů - Holandsko. Taky sem jich pár našel, ale buď to nebyla 350 v HD, nebo to mělo zase blbou konfiguraci. Chtěl jsem King Cab+Long Bed+tupláky+vzduch. A nejlíp 08 a dál. A ještě jsem ho chtěl v naftě.. Když už to nešlo sehnat, tak jsem komunikoval s firmou na přestavbě, 100k a máš vzduch dodělanej raz dva a pak k tomu lowdeckovej přívěs...
Dneska bych místo toho koupil osmikolovou 158 s hákem a na srazy bydlík.
Spojitost s inzerátem - offtopic prodává
Problém u toho tažnýho je, že tady ti do papíru nikdo víc jak 3,5 na kouli nenapíše. (nebavíme se o cinklejch údajích) Navíc žehličky máš taky jen 3,5, takže je ti to stejně k ničemu. S elektrickejma brzdama byl taky problém. Tenkrát jsem řešil F350 a chtěl jsem ji místo toho na vzduchu a místo koule 40mm čep/oko, na tom už máš jiný čísla. Jenže jediný místo kde se dá auto na vzduchu sehnat je země karavanistů - Holandsko. Taky sem jich pár našel, ale buď to nebyla 350 v HD, nebo to mělo zase blbou konfiguraci. Chtěl jsem King Cab+Long Bed+tupláky+vzduch. A nejlíp 08 a dál. A ještě jsem ho chtěl v naftě.. Když už to nešlo sehnat, tak jsem komunikoval s firmou na přestavbě, 100k a máš vzduch dodělanej raz dva a pak k tomu lowdeckovej přívěs...
Dneska bych místo toho koupil osmikolovou 158 s hákem a na srazy bydlík.
Spojitost s inzerátem - offtopic prodává
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Mi připomíná, když jsem sehnal zvedací paleťák a nůžky na plech, které byly na stole... No zážitek, jak ... Paleťák má kolem 180 kg. Nůžky mají kolem 100 a k tomu přidělali stůl a navařili na něj desky, aby se nepřevracel při stříhání. Po naložení na vozík a přikurtování jsem se modlil, aby to někde nenadskočilo a neletělo do strany. Naštěstí to přežilo cestu 40km, ale přece jen jistější by to bylo vézt jinak
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Je to jednoduchý sedliacky rozum. Nebrzdený či brzdení vozík. Nie ten elektrický americký čo sa neopiera o auto pri brzdený ale brzdí sa samo. Nie je možné zabrzdiť niečo za tebou čo má väčšiu váhu jak si ti v predu lebo okamžite ako sa sila skríži len troška už sa auto sprieči. Váha ťahaného vozíka je veľmi hrubo povedané cca 75% užitočnej hmotnosti vozidla. Pravdaže hovoríme o brzdení. Ak ja tahám niečo čo už je na hrane hmotnosť tak naložím auto na aby malo viac kíl. jazdí sa lepšie. Ford transit 3500 a môžem ťahať max 1960 kg.
Kucíí poprosme admina at to přesune třeba do vlákna "tahání-stěhování. Zurko tady má inzerci a všichni tady plácáme v prodejním vlákně. Jinak moje T280S má 750/2000kg.
P.S. Včera jsem míjel na dálnici týpka do našeho tématu. B5 Paššík, za ním vozík marketák a smažil to 160km. Vozík ani moc neposkakoval, on se v té rychlosti už choval jako lod v kluzu.
P.S. Včera jsem míjel na dálnici týpka do našeho tématu. B5 Paššík, za ním vozík marketák a smažil to 160km. Vozík ani moc neposkakoval, on se v té rychlosti už choval jako lod v kluzu.