ale uz kaslite na to, niekto tu chce nieco predat !
Naprosto souhlasím, já na něj nemám místo, a ani s ním nijak extra do budoucna nepočítám, jinak bych si ho přivezl.elbarto píše: ↑26. 5. 2019, 9:41 Ve vláknech levné brusky atd. se donekonečna dávají odkazy za dobité hajtry. Uživatele jásají a někteří si uvedené šroty i dotáhnou domů, kde nad nimi pláčou, případně zaplavují forům nářky a prosbami, jak opravit neopravitelné. Tady je Kameník za parádní cenu a stále není pryč ?Tohle se dost těžko chápe. OK nemá příslušenství, ale to ani u šméček nemá žádný.
Možná se mi to Petře plete, ale nedotáhl jsi už náhodou nějakou nástrojovou brusku?DwPetr píše: ↑26. 5. 2019, 9:42Naprosto souhlasím, já na něj nemám místo, a ani s ním nijak extra do budoucna nepočítám, jinak bych si ho přivezl.elbarto píše: ↑26. 5. 2019, 9:41 Ve vláknech levné brusky atd. se donekonečna dávají odkazy za dobité hajtry. Uživatele jásají a někteří si uvedené šroty i dotáhnou domů, kde nad nimi pláčou, případně zaplavují forům nářky a prosbami, jak opravit neopravitelné. Tady je Kameník za parádní cenu a stále není pryč ?Tohle se dost těžko chápe. OK nemá příslušenství, ale to ani u šméček nemá žádný.