Poloosa
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Já bych vyříznul ten středový díl, na zbylých koncích utočil osazení a celý ten středový díl udělal nový s osazením pro ty konce, kvůli souososti a pak to svařit.
bednar.dk@seznam.cz
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
SolidWorks 2011
Zakázková výroba jednoúčelových strojů
konstrukce strojů, automatizace,
http://www.indops.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To je naprostá klasika u číny.Dělal sem už mnoho čtyřkolek a podobnejch vehiklů.Třeba u traktoru je taková hřídelka schopná přenášet výkon 40kW bez jakehokoliv opotřebení a u číny se drážky za tejden smeknou i při 5ti kW.
To nevim kde ale rozum nad tim zůstává stát.Já když viděl poprvý čínskou čtyřkolku tak sem myslel že mě klepne pepka.Člověk tady honí setiny a když vidíš tohle tak se ti otvírá kudla v kapse.Nejni to ale pravidlo.Záleží na co zrovna narazíš.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
velmi raddi setri na lidech
stroje makaji levne
vyplata je vzdy nejvetsi nakladova polozka ve firme
tedy u tech kvalitnejsich vyrobku velmi casto pokulhava montaz
nedotazene srouby
natrzene srouby
spina ve stroji
neserizeno
skripnute kabely
krive svrtano
...
vse diky nekvalifikovane a malo placene pracovni sile
stroje makaji levne
vyplata je vzdy nejvetsi nakladova polozka ve firme
tedy u tech kvalitnejsich vyrobku velmi casto pokulhava montaz
nedotazene srouby
natrzene srouby
spina ve stroji
neserizeno
skripnute kabely
krive svrtano
...
vse diky nekvalifikovane a malo placene pracovni sile
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Za istych podmienok to staci vyrabat z 11700 (pripadne az 11900).. a netreba to ani kalit a cementovat. Prax ukaze ci to ma potrebnu zivotnost. v takom pripade staci pozerat po niekom kto ma sustruh a odvalovacku .. to drazkovanie sa sice da spravit aj na delicke .. ale ..Pavelono píše:Dobre a je tady nekdo kdo by mi to vyrobil? Pak se to musi jeste nejak vykalit ne? Nebo pocementovat ne?
Pokial niedke planujete hodit cementovanie a kalit na meeke jadro a tuhy povrch . nevyhnete sa bruseniu .. a to uz bude podstatne drahsie riesenie. Samozrejme lepsie ako cista 11700 .. ale verte ze na tej 11700-ke to bude lepsie ako povodna cina ...
- Pavelono
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mozna se mi na konec podari to nechat svarit sice se mi to moc nelibi ale radsi bych byl radsi kdyby mi to nekdo udelal po cesku nez po cinsky
samozrejme zadarmo to nechci. Co treba Krutor ?? hmm