Omlouvám se za nepořádek v kufru na výlet jely i děti. Malý měl radost, že do dílny přibude něco na čem může tvořit i on (7 let

přidám lepší fota, toto byla jen rychlá akce zavřít kufr a honem pryč než si to pán rozmyslí...dojezd za tmy

Pokud to budeš používat jen na to, co uvádíš, tak to bude v pohodě. Díky tomu, co se na tom dá dělat, to ani nebude vylítaný, a pokud ano, ten krátkej posuv snadno opravíš. Nenapsals cenu, za kolik jsi to koupil. Ta teprve sdělí výhodnost nákupu.kilvak píše: ↑8. 9. 2019, 6:45 Ano má, když chceš přeposunout, tak dolů se povolí páka a popojede po loži. Zpracování mi příjde profesionální. Nonius po stovkách otáčka myslím 2 mm.
Byl prý v nástrojárně než ho vyřadil. Posuvy to nemá, ale já ho potřebuji pouze na mini kolíčky a na šroubky ve velikosti M 1,8-M 5 a to pouze na zarovnání hlaviček a dolícovávání průměrů...na větší věci mám větší.
Vřeteník je s jistotou z DMT160, suporty částečně taky. Lože je divný, na originál DMT160 nevypadá. Koník je takový....píp. Přepínač (zásadní informacekilvak píše: ↑7. 9. 2019, 9:23 Zdravím dnes jsem si udělal radostžádný štítek nic...neznáte ho někdo ?
Omlouvám se za nepořádek v kufru na výlet jely i děti. Malý měl radost, že do dílny přibude něco na čem může tvořit i on (7 let4 letá princezna zase byla ráda že má táta radost...
přidám lepší fota, toto byla jen rychlá akce zavřít kufr a honem pryč než si to pán rozmyslí...dojezd za tmyděkuji každému kdo pomůže. Motor je dolů pod vřeteníkem, pak prostě přidám lepší fota....